Amazon Nescafe Gold Quiz Answers – Win Rs. 20,000

Amazon is back with another quiz named Amazon Nescafe Gold Quiz. We are delivering its correct answers. Submit Amazon Nescafe Gold Quiz Answers and Win Rs. 20,000.

How To Play Amazon Nescafe Gold Quiz?

  • Download Amazon App from App Store and Sign in.
  • If you don’t have an account create one and sign in.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.

Today Amazon Nescafe Gold Quiz Details:

Quiz Name:Amazon Nescafe Gold Quiz
Prize:Rs. 20,000 Pay Balance
Number of Winners:6
Quiz Date:16 July 2021 to 25 July 2021

Amazon Nescafe Gold Quiz Answers – Win Rs. 20,000 Pay Balance

PLAY NOW

Q1 : NESCAFÉ Gold is made with the choicest blend of which of these beans?

Answer: Arabica And Robusta Beans

Q2: What is the promise of NESCAFÉ Gold

Answer: All of the above

Q3: What makes NESCAFÉ GOLD deliver a richer and smoother taste?

Answer: All of the above

Q4: The NESCAFÉ gold coffee moments pack comprises of all the necessary things to transform your everyday coffee drinking into a coffee ritual. What all comes as a part of the NESCAFÉ Gold Coffee Moments Kit?

Answer: NESCAFÉ Gold 200g Jar, Signature glass mug, a Gold stirrer & a Wooden engraved coaster

Q5: NESCAFÉ Gold uses the finest quality coffee beans, grown in Vietnam, Brazil and Central America

Answer: True

(Previous) Amazon Nescafe Gold Quiz Answers – Win Rs. 10,000 Pay Balance

Question 1) NESCAFE Gold is made with the choicest blend of which of these beans? 

Answer- Arabica and Robusta Beans

Question 2) As Shown in the video, what is the promise of NESCAFE Gold?

Answer- All of the above

Question 3) Which of the following, as per the video, makes NESCAFE GOLD deliver a richer and soother taste?

Answer-  All of the above

Question 4) NESCAFE Gold is NOT available in the following grammage on Amazon.in

Answer- 5g jar

Question 5) As per the video, NESCAFÉ Gold uses the finest quality coffee beans, grown in Vietnam, Brazil and Central America?

Answer-  TRUE

Amazon Nescafe Gold Quiz Answers

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 28th Aug 2020 from 04:00:00 p.m. (IST) to 25th Sep 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

More Live Quiz Answers On Amazon Today

1.. Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

2.. Amazon Kids Carnival Quiz Answers

3.. Amazon Intel Laptops Quiz Answers

4.. Amazon Mandela Day Quiz Answers

1. Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers

2. Amazon Spin The Wheel Of Fortune Win Prizes

3. Amazon Road to Tokyo Quiz Answers

4. Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers

5. Amazon Redmi Note 10T 5G Quiz Answers

6. Amazon The Credit Card Quiz Answers

7. Amazon Prime Day Special Quiz Answers (All)

8. Amazon Oppo F19 Series Quiz

9. Huawei Band 6 Quiz Answers

10. Amazon Basics Quiz Answers

11. Amazon Noise Ultra Quiz

12. Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answer

13. Amazon Alexa Smart Home Quiz Answers

14. Amazon Vivo V21e Quiz Answers

15. Wahl Hair Styling Quiz Answers

16. Amazon Lenevo Monitors Quiz Answer

17. Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

18. Amazon Redmi Note 10S Quiz Answer

19. Samsung Daily Amazon Quiz Answers: Win Daily Prizes worth ₹10,000

20. Amazon iQOO Z3 Quiz Answer: Win iQOO Z3 5G smartphone

21. Amazon Quiz About Your Vehicle: Win ₹20,000

22. [Both Edition] Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers- Win Galaxy M32 from Samsung

23. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz

24. Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz

25. Boat 501 ANC Quiz Answers

26. Amazon OnePlus 9 Series 5G

27. Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

28. Zandu Immunity Booster Quiz Answers

More Quiz on Amazon

AMAZON DAILY QUIZ ANSWERS

1. Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers

2. Amazon Samsung Tablets Quiz Answers

3. Amazon Pay balance Quiz Answers

4. Amazon Boat Xtend Quiz Answers

5. Amazon Zandu Immunity Quiz Answers

6. Amazon Moonsoon Edition Quiz Answers

7. Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers

8. Amazon Carnival Edition Quiz Answers

9. Amazon FCUK Series Smartwatch Quiz Answers

10. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers

11. Amazon Boat 501 ANC Quiz Answers

12. Amazon Bajaj Quiz Answers

13. Amazon Colgate Smiles Quiz Answers

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

  • Flipkart Challenge With Ranbir Kapoor Quiz Answers – Click Here
  • Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers – Click Here

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

6. Power Play With Champions Answers – Click Here

7. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

9. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

10. For Your Information Quiz Answers – Click Here

11. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

12. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

13. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

14. Flipkart Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

15. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

error: