Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers All Episodes

Flipkart announced another interesting video show named Ladies Vs Gentlemen where users have to answer the correct answer about the India’s thinking. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today. All The Season 1, 30 Episodes Answers Are Provided Here.

Quiz Name:Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:All Episodes
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz? 

Table of Contents

  • 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download the Flipkart App from Google Play Store.
  • 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Ladies vs Gentleman” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • 5: Now there you will see 3 questions in the Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 9 June 2021 (Episode 30)

– Win Gift Voucher & Supercoins

Ep 30 – The Final Battle 

Question 1) What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer: 50%

Question 2) What % of people feel that men avoid sex-more than women do?

Answer: 40%

Question 3) What % of men take more time than women to get ready?

Answer: 30%

Ladies vs Gentlemen Episode 29 Answers – Bhaawanao ko Samjho!

Question 1) What % of men know where things are kept in the kitchen?

Answer: 40%

Question 2) What % of women feel that men are less emotional than women?

Answer: 70%

Question 3) What % of men are more miserly than women?

Answer: 60%

Ladies vs Gentlemen Episode 28 Answers – Apna Sapna Money Honey 

Question 1) What % of people feel that there should be no reservations/ quota systems for women in all places?

Answer: 40%

Question 2) What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparison to them?

Answer: 60%

Question 3) What % of men do not pick up their partner’s calls while playing video games?

Answer: 50%

Ladies vs Gentlemen Episode 27 – The Ex Appeal!

Question 1) What % of men flirt with their partner’s best friend?

Answer: 70%

Question 2) What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase condoms?

Answer: 70%

Question 3) What % of people find their exes hotter after their breakup?

Answer: 70%

Ladies vs Gentlemen Episode 26 – Joru Ka Ghulam

Question 1) What % of people believe that women tend to nag more than men?

Answer: 60%

Question 2) What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

Answer: 50%

Question 3) What % of people believe that after getting into a relationship most men become a ‘joru ka ghulam’?

Answer: 60%

Ladies vs Gentlemen Episode 25 – Instant Breakup!

Question 1) What % of women believe that their partner knows nothing about their favorite things?

Answer: 30%

Question 2) What % of women believe that men are more dominating?

Answer: 70%

Question 3) What % of people break up over text messages?

Answer: 70%

Ladies vs Gentlemen Episode 24 – Hum Do Hamare No

Question 1) What % of people want the light switched off during intimate moments?

Answer: 70%

Question 2) What % of women like a man with a beard and moustache?

Answer: 60%

Question 3) What % of people do not want to have children after marriage?

Answer: 30%

Ladies vs Gentlemen Episode 23 Answers – Men in Parlour

Question 1) What % of men don’t wash their hands after using the washroom?

Answer: 20%

Question 2) What % of men believe that if a girl is friendly then she is ready for a physical relationship?

Answer: 40%

Question 3) What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner’s pressure?

Answer: 50%

Ladies vs Gentlemen Episode 22 – F.R.I.E.N.D.S

Question 1) What % of men introduce their girlfriends as ‘just friends’?

Answer: 70%

Question 2) What % of people think that women are more accepting of homosexuals than men?

Answer: 60%

Question 3) What % of men are scared of cockroaches/rats or lizards?

Answer: 40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Episode 21 – Pati, Patni aur Bai

Question 1) What % of women made their partner do household chores during lockdown?

Answer: 80%

Question 2) What % of people believe that during the #metoo movement some men were blamed without reason?

Answer: 70%

Question 3) What % of people listen to sad songs after breakup?

Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Episode 20 – Silent Talkies

Question 1) Which % of people believe that men are better cooks than women?

Answer: 60%

Question 2) What % of women feel that they have no choice but to say in an abusive relationship?

Answer: 30%

Question 3) What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

Answer: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Episode 19 – Lady Boss!

Question 1) What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother’s pallu?

Answer: 60%

Question 2) What % of men have an objection reporting to a female boss?

Answer: 60%

Question 3) What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?

Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Ep 18 – Parenting – 101!

Question 1) What % of men forget to say ‘I love you’ after marriage?

Answer: 60%

Question 2) What % of people think that daughters take better care of parents than sons do?

Answer: 70%

Question 3) What % of people feel that filmstars don’t even know how to change their children’s diapers?

Answer: 50%

EP17: Haasa Toh Phasaa? 

Question 1) What % of people feel that it is easier to woo a man rather than a woman?

Answer: 70%

Question 2) What % of people feel that women should have an arranged marriage?

Answer: 40%

Question 3) What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?

Answer: 70%

EP16: Gold-Digger World!

Question 1) What % of men feel that women are bad drivers?

Answer: 30%

Question 2) What % of people feel that women want to settle down with rich only?

Answer: 40%

Question 3) What % of people have taken advantage of an empty lift?

Answer: 60%

EP15: Playboy Men?

Question 1) What % of women expect men to pay the bill on a date?

Answer: 80%

Question 2) What % of men think premarital sex is okay but want the girl they marry to be a virgin?

Answer: 60%

Question 3) What % of women snore more than men?

Answer: 50%

EP14: Dil Mange More!

Question 1) What % of men do not want to commit in their relationship?

Answer: 30%

Question 2) What % of men lie to their partner about them having cooked tasty food?

Answer: 70%

Question 3) What % of women want to see men in item numbers?

Answer: 40%

EP13: Love Aaj Kal

Question 1) What % of people judge others purely on basis of their looks?

Answer: 60%

Question 2) What % of women believe that checking their partner’s phone is their birth right?

Answer: 60%

Question 3) What % of couples have been caught kissing in a park? 

Answer: 80%

EP12: Pyaar Ka Punchnama

Question 1) What % of people compare current partners to their exes?

Answer: 60%

Question 2) What % of men are more possessive in any relationship?

Answer: 70%

Question 3) What % of men spend more time on their phone than with their partner?

Answer: 60%

EP11: Men are Bhulakkad?

Question 1) What % of women feel that men cannot remember important dates?

Answer: 50%

Question 2) What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?

Answer: 50%

Question 3) What % of men are more attracted to older women?

Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Season 1 Episode 10 Answers – Shaadi ke Side Effects 

Question 1) What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer: 70%

Question 2) What % of people are happier when a son is born in the house?

Answer: 80%

Question 3) What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Episode 9 – Men are tech-savvy?

Question 1) What % of women want to live in a joint family set up after marriage?

Answer: 60%

Question 2) What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?

Answer: 60%

Question 3) What % of people Want a break from their partner after lockdown?

Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Season 1 Episode 8 – Melodramatic Women?

Question 1) What % of men think it is alright to stare at their women even while their partners are with them?

Answer: 50%

Question 2) What % of people believe that a relationship with a divorcee is a problem?

Answer: 60%

Question 3) What % of people believe that women cry on the smallest of issues?

Answer: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Season 1 Episode 7 – Men are always sorry?

Question 1) What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer: 60%

Question 2) What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer: 30%

Question 3) What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Season 1 Episode 6 – Sanskari ya Badass

Question 1) What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer: 20%

Question 2) What % of women date every moment of their life on social media?

Answer: 70%

Question 3) What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?

Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Episode 5 Answers Ladies propose first 

Question 1) What % of ladies expect the gentlemen to propose first?

Answer: 80%

Question 2) What % of women feel that men have a problem in being a house husband?

Answer: 70%

Question 3) What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Episode 4 – Befikre Boys

Question 1) What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer: 60%

Question 2) What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer: 50%

Question 3) What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Season 1 Episode 3 – Virgin men are liars?

Question 1) What % of people feel that men gossip more than women?

Answer: 30%

Question 2) What % of people believe that there has been an improvement in men after the #MeToo movement?

Answer: 60%

Question 3) What % of people have lied to their friends about losing their virginity?

Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentleman Season 1 Episode 2 – Street Smart Kudiyan

Question 1) What % of men think that they are smarter than women?

Answer: 70%

Question 2) What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer: 70%

Question 3) What % of men pout while taking a selfie?

Answer: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Season 1 Episode 1 Answers Let the battle begin

Question 1) What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer: 60%

Question 2) What % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer: 80%

Question 3) What % of women feel that the clothes they possess are not enough?

Answer: 70%

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

6. Power Play With Champions Answers – Click Here

7. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

9. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

10. For Your Information Quiz Answers – Click Here

11. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

12. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

13. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

14. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

error: