Amazon Basics Quiz Answers – Win Rs. 20000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Basics Quiz. We are delivering its correct answers. Play Amazon Basics Quiz Answers and Win Rs. 20000.

How To Play Amazon Basics Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Basics Quiz
Duration of The Contest8 July 2021 to 27 July 2021
Prize of The ContestRs. 20000
No. of Winners20

Amazon Basics Quiz Answers – Win Rs. 20000 | 20 Winners

PLAY NOW

Q1: The Amazon Basics 345L 2 Star Frost-Free Refrigerator Is A _________ Door Refrigerator. Fill In The Blanks.

Answer: Double

Q2: Which Of These Features Are Available In The Amazon Basics 345L 2 Star Frost Free Double Door Refrigerator?

Answer: All of these

Q3: The Vegetable Crisper In The Amazon Basics 345L 2 Star Frost-Free Double Door Refrigerator Comes With Which Of These Features?

Answer: Humidity Control

Q4: The Amazon Basics 305L 3 Star Frost-Free Refrigerator Has An Energy Consumption Of What?

Answer: 207 KWH/ Year

Q5: The Amazon Basics 305L 3 Star Frost-Free Refrigerator Comes With How Many Toughened Glass Shelves?

Answer: 5

Previous Amazon Basics Quiz Answers

Question 1. The AmazonBasics mixer grinder can be used for which of these?

Answer : All of these

Question 2. The AmazonBasics Elite 750 Watt mixer grinder comes with which of these features?

Answer : All of these

Question 3. The _____ motor used in the Amazon Basics Elite 750 Watt mixer grinder ensures long life and better performance. Fill in the blanks.

Answer : Copper

Question 4. Which of these is true about the versatile jars and blades of the AmazonBasics Elite 750 Watt mixer grinder?

Answer : All of these

Question 5. Which of these on the Amazon Basics mixer grinder is made of Food Grade Silicon rubber, which have a longer life?

Answer : Gaskets on jars lids

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of the contest

1. This Contest will commence on 23rd July 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 10 August 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 (participants) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 20,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Amazon Bournvita Quiz Answers

Oppo Headsets Quiz Answers

Amazon Boat Progear Quiz Answers

OnePlus Tv Quiz

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Microsoft Laptop Quiz Answers

Amazon World Chocolate Day Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Philips Shaver Quiz Answers

error: