Amazon Coupon Carnival Quiz Answers – Win Rs. 2000

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers – Win Rs. 2000

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers – Win Rs. 2000 | 100 Winners

Amazon Michael Kors Christmas Quiz Answers – Win Michael Kors Watch
Amazon Quiz 18 June 2020 Answers – Win Rs. 50000
Amazon Quiz 10 September 2020 Answers – Win Rs 50,000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Coupon Carnival Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Coupon Carnival Quiz

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Coupon Carnival Quiz
Duration of The Contest10 December from 00:01 a.m. (IST) to 15 December 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestRs. 2000 Amazon Pay Balance
No. of Winners100

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers – Win Rs. 2000 | 100 Winners

PLAY NOW

Q1: You Can Now Get Additional Discounts On Products Listed On Amazon.In Over And Above Their Existing Price. Using Which Of These Offering Can You Avail This Benefit?

Answer 1: Amazon Coupons

Q2: The ____ Is An Ongoing Event On Amazon.in, Which Offers Coupons Giving Additional Discounts On Over 9 Lakh+ Products. What Is This Event Called?

Answer 2: Coupon Carnival

Q3: Till When Is The Coupon Carnival Live On Amazon.In?

Answer 3: 15th December

Q4: Which Of The Following Is NOT The Correct Way To Reach To Coupons Page On Amazon?

Answer 4: Sharing Story On Instagram

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers – Win Rs. 2000 (Previous Quiz)

  1. You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit??

Ans: Amazon Coupons

2. The ____ is an ongoing event on Amazon.in, which offers Coupons giving additional discounts on over 6 Lakh+ products. What is this event called??

Ans: Coupon Carnival

3.Till when is the Coupon Carnival live on Amazon.in??

Ans: 22 September

4.Which of the following is NOT the correct way to reach to Coupons page on Amazon??

Ans: Sharing story on Instagram

Previous Coupon Carnival Quiz Answers

Question 1 : You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Ans :- Amazon Coupons

Question 2 : The _________ is an ongoing event on Amazon.in, which offers Coupons giving additional discounts on over 750,000+ products.

Ans :- Coupon Carnival

Question 3 : Till when is the Coupon Carnival live on Amazon.in?

Ans :- 19th July

Question 4 : Which of the folloing is NOT the correct way to reach to Coupons page on Amazon?

Ans :- Sharing Story on Instagram

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 17 September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 22 September 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 4 (four) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 100 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.2,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Prizes

There are a total of 100 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th Aug 2020.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Amazon Bournvita Quiz Answers

Oppo Headsets Quiz Answers

Amazon Boat Progear Quiz Answers

OnePlus Tv Quiz

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Microsoft Laptop Quiz Answers

Amazon World Chocolate Day Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Philips Shaver Quiz Answers

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts
Join Our Telegram Channel
Latest from our Blog
Latest from our Blog