Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers – Win Rs. 20,000

Amazon is back with another Quiz named Amazon IFB Washing Machine Quiz. We are delivering its correct answers. Give Correct Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers and Win Rs. 20,000.

How To Play Amazon IFB Washing Machine Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon IFB Washing Machine Quiz
Duration of The Contest13 July 2021 to 17 July 2021
Prize of The ContestRs. 20,000 Pay Balance
No. of Winners10

Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers – Win Rs. 20,000 Pay Balance (10 Winners)

PLAY NOW


Q1: What’s The Name Of The IFB Washing Machine Warranty Program?

Answer: Trishield Protection

Q2: What Is The Promise Offered By IFB’s Trilshield Protection?

Answer: All of the above

Q3: What’s The Name Of The Inbuilt Water Energizing Device Available In All IFB Washing Machines?

Answer: Aqua Energie

Q4: What Is The Name Of The Delicate Wash Program By IFB For Your Special Clothes?

Answer: Cradle Wash

Q5: Name The Steam Only Program In IFB Washer Dryer Refresher Which Removes Wrinkles, Eliminates Odor And 99.99% Germs

Answer: Refresh

(Previous) Amazon IFB Quiz Answers – Win Rs. 5000

Question 1. Which of these is a type of drum in the IFB Front Load washing machine?

Answer : Crescent Moon Drum

Question 2. What is the number of years of comprehensive warranty available on the IFB Front Load washing machine?

Answer : 4 Years

Question 3. For how many hours in a day is the toll free helpline ‘IFB Care’ operational?

Answer : 24 Hours

Question 4. Which of these features are available in the IFB Front Load washing machine?

Answer : All of the Above

Question 5. Which of these is a smart sensing mechanism to detect and correct any imbalance during spin in the IFB Front Load washing machine?

Answer : Auto imbalance vibration control

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 24 July 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 05 August 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 (twenty) participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.5,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

More Live Quiz Answers On Amazon Today

1. Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers

2. Amazon Mi 11 Ultra 5G Quiz Answers

3. Amazon Road to Tokyo Quiz Answers

4. Amazon Spin The Wheel of Fortune and Win Prizes

5. Amazon Redmi Note 10T 5G Quiz Answers

6. Amazon The Credit Card Quiz Answers

7. Amazon Prime Day Special Quiz Answers (All)

8. Amazon Oppo F19 Series Quiz

9. Huawei Band 6 Quiz Answers

10. Amazon Basics Quiz Answers

11. Amazon Noise Ultra Quiz

12. Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answer

13. Amazon Alexa Smart Home Quiz Answers

14. Amazon Vivo V21e Quiz Answers

15. Wahl Hair Styling Quiz Answers

16. Amazon Lenevo Monitors Quiz Answer

17. Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

18. Amazon Redmi Note 10S Quiz Answer

19. Samsung Daily Amazon Quiz Answers : Win Daily Prizes worth ₹10,000

20. Amazon iQOO Z3 Quiz Answer: Win iQOO Z3 5G smartphone

21. Amazon Quiz About Your Vehicle: Win ₹20,000

22. [Both Edition] Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers- Win Galaxy M32 from Samsung

23. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz

24. Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz

25. Boat 501 ANC Quiz Answers

26. Amazon OnePlus 9 Series 5G

27. Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

28. Zandu Immunity Booster Quiz Answers

Check Out

Amazon Mandela Day Quiz Answers

Fast & Up Quiz Answers

Stand For Handmade Quiz Answers

Coupon Carnival Quiz Answers

Microsoft Laptop Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Philips Shaver Quiz Answers

error: