Flipkart For Your Information (F.Y.I.) Answers All Episodes

Flipkart For Your Information Flipkart (FYI) Answers Today, Flipkart For Your Information Answers, Flipkart For your Information Quiz Answers – For your Information (FYI) An interactive show where you have to answers some simple questions and you can win amazing prizes.

Required 8 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video Format.

How To Play Flipkart For Your Information (FYI)?

Table of Contents

  1. Download Or Update Flipkart App.
  2. Open Flipkart App.
  3. Go To Game Zone.
  4. Click On For Your Information (F.Y.I.) Banner Or Direct Link – Click Here

Flipkart For Your Information Quiz Answers (FYI) Today – 25 April 2021

Required 5 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video Format.

Question 1) Who did Indian cricketer Jasprit Bumrah just got married to?

Answer: Sanjana Ganeshan

Question 2) Which Indian cricketer is Tapsee Pannu playing on screen in an upcoming movie?

Answer: Mithali Raj

Question 3) When was Netflix founded?

Answer: 1997

For Your Information Quiz Answers – 24 April 2021

Question 1) Which Indian bank uses the tagline: The Bank that begins with U?

Answer: UBI

Question 2) Pizza Hut – Taco Bell and KFC restaurant chains are associated with which of the following companies

Answer: PepsiCo

Question 3) What is the state bird of Andhra Pradesh – Telangana and Karnataka?

Answer: Indian Roller

For Your Information Quiz Answers – 23 April 2021

Question 1) Which film hero is famously known as Gun Master G9?

Answer: Mithun Chakraborty

Question 2) How many hearts does an octopus have?

Answer: 3

Question 3) Which 2021 film starring Priyanka Chopra-Jonas has been nominated for the Oscar Award?

Answer: The White Tiger

For Your Information Quiz Answers – 22 April 2021

Question 1) Which Indian cricketer is set to make his film debut with the Tamil film Cobra?

Answer: Irfan Pathan

Question 2) Aimed at providing basic health facilities to everyone which state’s government has created the network of Mohalla Clinics?

Answer: Delhi

Question 3) Which of these company owns the online video sharing platform YouTube?

Answer: Google

For Your Information Quiz Answers – 21 April 2021

Question 1) Which player broke Pele’s record of the most goals scored in official matches?

Answer: Cristiano Ronaldo

Question 2) Which cricketer’s father acted in the film Bhaag Milkha Bhaag?

Answer: Yuvraj Singh

Question 3) What nickname has been given to Padma Vibhushan Verghese Kurien in recognition of his efforts in the field?

Answer: Milkman of India

For Your Information Quiz Answers – 20 April 2021

Question 1) Who in the Kapoor family has been given the nickname ‘Chintu’?

Answer: Rishi Kapoor

Question 2) Which famous mathematics genius did Vidya Balan portray on screen?

Answer: Shakuntala Devi

Question 3) Which celebrity is associated with 100 MB mobile app?

Answer: S Tendulkar

For Your Information Quiz Answers – 19 April 2021

Question 1) The animated series ‘Super V’ is based on which real life celebrity?

Answer: Virat Kohli

Question 2) For which brand did the advertising agency Ogilvy & Mather create the characters named ZooZoos?

Answer: Vodafone

Question 3) Which of these dishes got its name because it was traditionally eaten in the morning?

Answer: Nihari

For Your Information Quiz Answers – 18 April 2021

Question 1) Jai Hemant is the official name of which of these actors?

Answer: Tiger Shroff

Question 2) According to government record released in Feb 2021 which is the most used social media app in India?

Answer: Whatsapp

Question 3) Who was declared the man of the series in the India-England series in 2021?

Answer: Ravichandran Ashwin

For Your Information Quiz Answers – 17 April 2021

Question 1) Which company has announced the creation of the world’s largest electric scooter factory in Tamil Nadu?

Answer: Ola

Question 2) Which actor played the lead role of Tulsi Virani in the TV serial Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?

Answer: Smiriti Irani

Question 3) Which of these players made his debut in all the 3 formats of Test ODI and T20 on the Australia tour in 2020?

Answer: T. Natarajan

For Your Information Quiz Answers – 16 April 2021

Question 1) Which cold drink brand has the tagline ‘bujhaaye pyaas baki sab bakwaas!’?

Answer: Sprite

Question 2) Which couple did union Bank feature on the Rs 100 note in an advertisement for joint accounts?

Answer: Mahatma Gandhi and Kasturba

Question 3) Which animal is shown on the packet of Boroline antiseptic cream?

Answer: Elephant

For Your Information Quiz Answers – 15 April 2021

Question 1) Who replaced Narendra Modi as the Chief Minister of Gujarat in 2014 when he became the PM of India?

Answer: Anandiben Patel

Question 2) What is the colour of the cricket ball which is used for a Day/Night Test match?

Answer: Pink

Question 3) Which online shopping platform was founded by Sachin Bansal and Binny Bansal?

Answer: Flipkart

For Your Information Quiz Answers – 14 April 2021

Question 1) What is the name of the Indian restaurant that Priyanka Chopra has just launched in New York?

Answer: Sona

Question 2) Which FM radio channel has the tagline ‘Bajaate Raho!’?

Answer: Red FM

Question 3) Which auto company is the owner of the Royal Enfield brand in India?

Answer: Eicher

For Your Information FYI Quiz Answers – 13 April 2021

Question 1) Which Dutch – British show was the original of the famous Bigg Boss in India?

Answer: Big Brother

Question 2) Who was the first woman to submit the Union Budget of India to Parliament?

Answer: Indira Gandhi

Question 3) Which Indian city has shown its intent to host the 2048 Summer Olympic Games?

Answer: New Delhi

For Your Information Quiz Answers – 12 April 2021

Question 1) Which of the following tech giants has Indian-born Satya Nadella as its CEO?

Answer: Microsoft

Question 2) On which sport is the upcoming Farhan Akhtar starrer Toofan based?

Answer: Boxing

Question 3) Which TV anchor interviewed Meghan Markle and Prince Harry recently in a much-publicized show?

Answer: Oprah Winfrey

For Your Information Quiz Answers – 11 April 2021

Question 1) Which of these people did Aamir Khan portray on screen in the hit film Dangal?

Answer: Mahavir Singh Phogat

Question 2) Which company sold its paints using the tagline Jab Ghar Ki Raunak Badhaani Ho…?

Answer: Nerolac

Question 3) Which of these people co-founded Apple Computers along with Steve Jobs?

Answer: Steve Wozniak

For Your Information FYI Quiz Answers – 10 April 2021

Question 1) Which Indian cricketer shares his nickname with the iconic villain Gabbar Singh from the film Sholay?

Answer: Shikhar Dhawan

Question 2) In the Order of Precedence in India if the highest ranked person is the President who is the second highest ranked plerson?

Answer: Vice President

Question 3) Totapuri – Kesar – Himsagar and Neelam are well-known varieties of which edible item?

Answer: Mango

For Your Information Quiz Answers – 9 April 2021

Question 1) Who is playing the title role ff India’s ace Badminton player Saina Nehwal in the upcoming film Saina?

Answer: Parineeti

Question 2) Usian Bolt holds the record for the fastest 100 meters in how many seconds did he complete the race?

Answer: 9.58 Seconds

Question 3) Which country is going to play the first ever World Test Championship finals against India?

Answer: New Zealand

For Your Information Quiz Answers – 8 April 2021

Question 1) Which of these popstars is of Indian origin?

Answer: Nicki Minaj

Question 2) In 2014 who became the first Indian female gymnast to win a medal in gymnastics in the history of the Commonwealth Games?

Answer: Dipa Karmar

Question 3) In Which city in central India would you find the zero-marker stone that marks the geographical centre of India?

Answer: Nagpur

Flipkart For Your Information FYI Quiz Answers – 7 April 2021

Question 1) Who was the first host of the singing reality show Sa Re Ga Ma Pa?

Answer: Sonu Nigam

Question 2) Which company’s first ever SUV is named Cullinan?

Answer: Rolls Royce

Question 3) Which of these companies has developed a single shot vaccine for Covid?

Answer: Johnson & Johnson

For Your Information Quiz Answers – 6 April 2021

Question 1) Which actress played the role of Karan and Arjun’s mother in the 1995 film Karan Arjun?

Answer: Rakhee

Question 2) Which country’s satellite was carried into space by the Indian PSLV-C51 rocket in February 2021?

Answer: Brazil

Question 3) Which town in Uttar Pradesh actually famous for its carpets was brought into the limelight by a web series?

Answer: Mirzapur

Flipkart For Your Information FYI Quiz Answers – 5 April 2021

Question 1) Before New Delhi was declared to be the capital of India in 1911 which city served this purpose?

Answer: Calcutta

Question 2) Who was the most expensive player at the 2021 IPL auctions?

Answer: Chris Morris

Question 3) Which of these states has a capital that begins and ends with the same letter of the alphabet?

Answer: Chattisgarh

For Your Information Quiz Answers – 4 April 2021

Question 1) Which of these car companies has a chain of sales outlets called Nexa?

Answer: Maruti Suzuki

Question 2) In which sport has India won the most medals at the Olympic Games?

Answer: Hockey

Question 3) What food item made by his Tuntun Mausi is the secret of Chhota Bheem’s strength?

Answer: Laddu

For Your Information Quiz Answers – 3 April 2021

Question 1) Which fast food company would you associate with advertising tagline ‘Finger Lickin’ Good’?

Answer: KFC

Question 2) A S Dileep Kumar was the name of which legendary music composer?

Answer: A. R. Rahman

Question 3) For whom is the National Rural Employment Guarantee Act of 2005 named?

Answer: Mahatama Gandhi

For Your Information Quiz Answers – 2 April 2021

Question 1) Which of these animals gives birth to live young and does not lay eggs?

Answer: Koala

Question 2) On a telephone keypad what is found between the ‘* and ‘# buttons?

Answer: 0

Question 3) In December 2019 which airline became the first in India to have a fleet of over 250 aircrafts?

Answer: Indigo

For Your Information Quiz Answers – 1 April 2021

Question 1) Which team bought Arjun Tendulkar at the IPL 2021 player auctions?

Answer: MI

Question 2) What is the profession of the father of Manya Singh who was recently chosen as Miss India Runner-up?

Answer: Autorikshaw Driver

Question 3) In which of these films did Shah Rukh Khan not play a double role?

Answer: Chennai Express

Flipkart For Your Information Quiz (FYI) Answers – 31 March 2021

Question 1) What Kind of Animal is Bombay Duck?

Answer: Fish

Question 2) What was the name of the first bunglow that Amitabh Bachchan bought in Mumbai?

Answer: Pratiksha

Question 3) Which business group owns the Taj Hotels chain?

Answer: Tata

Flipkart For Your Information FYI Quiz Answers – 30 March 2021

Question 1) Who was the first person to win the top prize of Rs 1 crore on Kaun Banega Crorepati?

Answer: Harshvardhan Nawathe

Question 2) Which is the only one of the Ancient Wonders of the World that still exists?

Answer: The Great Pyramid of Giza

Question 3) Which leader’s birthday is remembered on National Youth Day on 12 January every year?

Answer: Swami Vivekanand

For Your Information Quiz Answers – 29 March 2021

Question 1) Which of the following automobile companies also produces musical instruments?

Answer: Yamaha

Question 2) Of which Indian state is Imphal the capital

Answer: Manipur

Question 3) Who gave his voice to the caller tune highlighting the precautions to take during the COVID – 19 pandemic?

Answer: Amitabh Bachchan

Flipkart For Your Information FYI Quiz Answers – 28 March 2021

Question 1) Which of these sportspersons won a silver medal at the Olympic Games in 2016?

Answer: PV Sindhu

Question 2) Which of these is a state animal of Rajasthan?

Answer: Chinkara

Question 3) If the 25th Anniversary is called the Sliver Jubilee what is 75th anniversary called?

Answer: Platinum Jublee

For Your Information Quiz Answers – 27 March 2021

Question 1) Which of the following cricketers shares his nickname with a cartoon rabbit in the Champak comic series?

Answer: Virat kohli

Question 2) Which important incident in the Indian struggle for independence took place on 13 April 1919?

Answer: Jalianwala Bagh massacre

Question 3) What was the highest value currency note ever issued in India?

Answer: 10000

For Your Information Quiz Answers – 26 March 2021

Question 1) Which of the following films has been inspired by the lives of sisters Geeta and Babita Phogat?

Answer: Dangal

Question 2) How many digits are found in a cheque number?

Answer: 6

Question 3) Which city is going to host the 2021 Olympic Games postponed by a year from 2020?

Answer: Tokyo

For Your Information Quiz Answers – 25 March 2021

Question 1) Who was the first woman to be awarded the prestigious Dadasaheb Phalke Award for cinema?

Answer: Devika Rani

Question 2) Which company launched cellular telephone in India in 1995?

Answer: Modi Telstra

Question 3) Kuttanad is the lowest place in India. In which state is it located?

Answer: Kerala

For Your Information Quiz Answers – 24 March 2021

Question 1) In which state would you find the monument that is shown on the new Rs 50 note?

Answer: Karnataka

Question 2) Which team is the current champions of the Indian Pro Kabaddi League?

Answer: Bengal Warriors

Question 3) Which of these organizations claims that it is ‘Zindagi Ke Saath Bhi – Zindagi Ke Baad Bhi’?

Answer: LIC

Flipkart For Your Information (FYI) Quiz Answers – 23 March 2021

Question 1) Which sportsperson was known as the Flying Sikh?

Answer: Milkha Singh

Question 2) Which of these is the main ingredient in the Japanese dish Sushi?

Answer: Rice

Question 3) Who was the first film personality to be honoured with the Bharat Ratna?

Answer: MG Ramachandran

For Your Information Quiz Answers – 22 March 2021

Question 1) Which of these products was the earliest to be launched by Apple?

Answer: iMAC

Question 2) Who was the first woman to be awarded the Bharat Ratna – India’s highest civilian award?

Answer: Indira Gandhi

Question 3) Which of these metals is liquid at room temperature?

Answer: Mercury

For Your Information Quiz Answers – 21 March 2021

Question 1) Which brand of car did Shahrukh Khan promote as the Sunshine Car in advertisements?

Answer: Hyundai

Question 2) For which film did Amitabh Bachchan win his first Filmfare Award for Best Actor?

Answer: Amar Akbar Anthony

Question 3) Which Indian pioneer was responsible for the landmark Hotmail service?

Answer: Sabeer Bhatia

For Your Information Quiz Answers – 20 March 2021

Question 1) Which actor played the role of Major Kuldeep Singh Chandpuri in the film Border?

Answer: Sunny Deol

Question 2) Which team played against India in the first day-night test match played in India?

Answer: Bangladesh

Question 3) Which company was originally named Cadabra?

Answer: Amazon

Flipkart For Your Information Quiz Answers – 19 March 2021

Question 1) Which multinational food giant gives us Maggi noodles?

Answer: Nestle

Question 2) Currently who is the richest man in the world?

Answer: Jeff Bezos

Question 3) Which City is the home to the largest cricket stadium in the world?

Answer: Ahmedabad

For Your Information Quiz Answers – 18 March 2021

Question 1) Which of these is the state bird of Delhi?

Answer: House Sparrow

Question 2) What is the playing time of the full version of Indian National Anthem?

Answer: 52 Seconds

Question 3) Bhanu Athaiya was the first Indian to receive an Oscar award. For which film she win it?

Answer: Gandhi

Flipkart For Your Information Quiz Answers – 17 March 2021

Question 1) What Is The Meaning Of The Letter C In CNG?

Answer: Compressed

Question 2) Which Indian Airline Uses The Short Code UK For Its Flight Numbers?

Answer: Option 4 (Vistara)

Question 3) For Which Ancient King Is The Indian Navy’s Only Serving Aircraft Carrier Named?

Answer: Vikramaditya

For Your Information Quiz Answers – 16 March 2021

Question 1) In which state would you find the tallest man-made structure in India?

Answer: Tamilnadu

Question 2) If Jerry the mouse is normally shown as brown – what colour is Tom the cat?

Answer: Grey

Question 3) In the Ramayana – which of these birds told Rama about the kidnapping of Mata Sita by Ravana?

Answer: Vulture

Flipkart For Your Information Quiz Answers – 15 March 2021

Question 1) Which of these did Kapil Dev and Sachin Tendulkar say was the secret of their energy in the Ad?

Answer: Boost ( Option 2 )

Question 2) Which of these Indian actresses is youngest?

Answer: Anushka Sharma

Question 3) Which of these flowers was Jawaharlal Nehru often found wearing in the buttonhole of his achkan?

Answer: Option 4 ( Rose )

For Your Information Quiz Answers – 14 March 2021

Question 1) Which of these is the shape of the medal awarded for the Bharat Ratna?

Answer: Option 1

Question 2) In which of the following movies Shahrukh Khan does not die?

Answer: Veer-Zaara

Question 3) For which of these animals was a wildlife sanctuary established in 1972 in the Little Rann of Kutch in Gujarat?

Answer: Indian Wild Ass

Flipkart For Your Information Quiz Answers – 13 March 2021

Question 1) Who was the first Indian tennis player to win a Grand Slam title?

Answer: Mahesh B

Question 2) Which of these animals is said to be the vahana or vehicle of the river goddess Yamuna?

Answer: Tortoise

Question 3) Which state is located to the south of Goa?

Answer: Karnataka

For Your Information Quiz Answers – 12 March 2021

Question 1. What did the designer D Udaya Kumar create in 2010?

Answer – Rupee Symbol

Question 2. Which of these products is closely linked with a popular Indian quiz show for school students?

Answer – Bournvita

Question 3. On which character from the Mahabharata is the domestically built main battle tank of the Indian Army named?

Answer – Arjuna

Flipkart For Your Information (FYI) Quiz Answers – 11 March 2021

Question 1. Which of these people was the first Indian to go in space?

Answer – Rakesh Sharma

Question 2. How Many Floors are there in the Burj Khalifa?

Answer – 163

Question 3. Which of these celebrities is the son of the famous film comedian Mehmood?

Answer – Lucky Ali

How to check rewards (won prize)

  1. Open Flipkart mobile app
  2. Click on the “Video” tab at the bottom
  3. Now you will see “Check Rewards” button just click on it
  4. After that tap on “My Rewards”
  5. Then select the episode whose prize you want to check
  6. Finally, click on “Unlock Reward” if your five answers are correct

Prizes of the Contest

Prizes shall be in the form of mystery box. It may be

  1. EGVs worth Rs. 1000
  2. EGVs worth Rs. 50
  3. 25 Supercoins
  4. 20 Supercoins
  5. 10 Supercoins
  6. 5 Supercoins

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Amazon Quiz Answers – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

1 thought on “Flipkart For Your Information (F.Y.I.) Answers All Episodes”

Comments are closed.

error: