Amazon The Credit Card Quiz Answers – Win Rs.10,000

Amazon Quiz Time – Hi Guys, Its New Day and Amazon India Comes Back With Another App Only Quiz, This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get The Free Amazon Gift Voucher Worth Rs.10000 From This Amazon The Credit Card Quiz.

We Are Already Regularly Posting The All Amazon Quiz answers & All Amazon App Treasure Hunt items, Before Few Days We Have Posted The Amazon App Quiz , Now Here is Exclusive Chance To Win Rs.10000 From Amazon By Completing The .

How To Play Amazon The Credit Card Quiz?

This is Amazon App Only Offer , So We Suggest You To Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1. Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Click On The Search Bar & Search For “Quiz”. Click On 1st Option There & Quiz Will Start

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon The Credit Card Quiz Details:

Quiz Name:Amazon The Credit Card Quiz
Prize:Rs. 10,000 Pay Balance 
Number of Winners:10
Quiz Date:22 June 2021 to 20 July 2021

Amazon The Credit Card Quiz Answers – Win Rs.10,000 (10 Winners)

Q1: What Is The Name Of This Credit Card?

Answer 1: Amazon Pay ICICI Bank Credit Card

Q2: Which Of The Following Benefits Is Available With The Amazon Pay ICICI Bank Credit Card?

Answer 2: All Of The Above

Q3: What Is The Value Of 1 Reward Point For The Amazon Pay ICICI Bank Credit Card?

Answer: 1 Reward Point = 1 Rupee

Q4: How Do You Get Reward Points Earned Through The Amazon Pay ICICI Bank Credit Card Credited?

Answer 4: Monthly As Amazon Pay Balance

Q5: Who Can Apply For The Amazon Pay ICICI Bank Credit Card?

Answer 5: All Of The Above

(Previous) Amazon The Credit Card Quiz Answers – Win Rs.5,000

Q1: Which credit card offers the following benefits?

Answer 1: (B) Amazon Pay ICICI Bank credit card

Q2: You will get rewarded by using Amazon Pay ICICI Bank credit card for which of the following

Answer 2: (D) All of the above

Q3: 5,000 reward points from Amazon Pay ICICI Bank credit card are equal to which of these

Answer 3: (A) Rs 5,000 as pay balance

Q4: With Amazon Pay ICICI Bank credit card, you can also get No-cost EMI on 10Cr+ products

Answer 4: (A) TRUE

Q5: In order to apply for the Amazon Pay ICICI Bank credit card, you need to follow what steps?

Answer 5: (C) Open Amazon app > Tap Amazon Pay icon > Click on ‘Amazon Pay ICICI card’ >> Apply

(Previous) Amazon The Credit Card Quiz Answers – Win Rs.10,000

Question 1. Amazon Pay ICICI Bank credit card was the fastest to issue how many cards?

Answer : 10 Lakh

Question 2. You can complete the KYC for Amazon Pay ICICI Bank credit card using:

Answer : All of the Above

Question 3. Which of the following are valid networks for a credit card?

Answer : All of the above

Question 4. Where can you not use a credit card?

Answer : On Moon

Question 5. Which of these is true for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer : All of the above

Amazon Credit Card Quiz Answers (20 June 2020)

Question 1. Amazon Pay ICICI credit card was launched in association with which bank?

Answer : ICICI Bank

Question 2. What do Prime members get for shopping on Amazon with the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer : 5% Reward Points

Question 3. 1 Reward Point is equal to how much ₹?

Answer : 1 rupee

Question 4. How do you get the Reward Points?

Answer : Credited monthly, directly to your account as Amazon Pay Balance

Question 5. What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer : Zero rupees. It’s a lifetime free credit card.

Previous The Credit Card Quiz Answers – Win Rs. 20000

Amazon The Credit Card Quiz Answers

Question 1 .Amazon Pay ICICI Bank card is brought to you in partnership with

Answer is – Icici bank

Question 2 .Which of the following is true about Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer is – all of the above

Question 3 .How much is 1 reward point for Amazon Pay ICICI Bank credit card worth?

Answer is – 1 rupee

Question 4 .What is the benefit of using Amazon Pay ICICI Bank credit card to pay for fuel?

Answer is – 1% fuel surcharge is waived off

Question 5

When you apply for Amazon Pay ICICI Bank credit card, you get up to Rs.600 back as Amazon Pay balance – True or false?

Answer is –True

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The Quiz.

Terms And Conditions

This Contest is brought to you by Amazon Pay India Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.

To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs.

More Live Quiz Answers On Amazon Today

1. Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers

2. Amazon Mi 11 Ultra 5G Quiz Answers

3. Amazon Road to Tokyo Quiz Answers

4. Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers

5. Amazon Redmi Note 10T 5G Quiz Answers

6. Amazon Spin The Wheel of Fortune and Win Prizes

7. Amazon Prime Day Special Quiz Answers (All)

8. Amazon Oppo F19 Series Quiz

9. Huawei Band 6 Quiz Answers

10. Amazon Basics Quiz Answers

11. Amazon Noise Ultra Quiz

12. Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answer

13. Amazon Alexa Smart Home Quiz Answers

14. Amazon Vivo V21e Quiz Answers

15. Wahl Hair Styling Quiz Answers

16. Amazon Lenevo Monitors Quiz Answer

17. Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

18. Amazon Redmi Note 10S Quiz Answer

19. Samsung Daily Amazon Quiz Answers : Win Daily Prizes worth ₹10,000

20. Amazon iQOO Z3 Quiz Answer: Win iQOO Z3 5G smartphone

21. Amazon Quiz About Your Vehicle: Win ₹20,000

22. [Both Edition] Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers- Win Galaxy M32 from Samsung

23. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz

24. Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz

25. Boat 501 ANC Quiz Answers

26. Amazon OnePlus 9 Series 5G

27. Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

28. Zandu Immunity Booster Quiz Answers

Also Check Out

  1. Amazon World Yoga Day Quiz Answers
  2. World Music Day Quiz Answers
  3. Amazon Made In India Quiz Answers
  4. Amazon The June Quiz Answers
  5. Amazfit Quiz Answers
  6. My Life My Yoga Competition
  7. Indus Valley Quiz Answer
  8. Amazon Samsung Quiz Answer
  9. Amazon Bournvita Quiz Answers

Leave a Comment

error: