Flipkart Power Play With Champions Answers Today 10 May

Power Play With Champions is back with New Season in which you have to predict some questions based on IPL 2021. Flipkart Power Play Quiz, Flipkart Power play With Champions Answers Today. Flipkart power play predict and win answers.

How To Play Flipkart Power play With Champions? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • You can download it from the following links:
  • Android: Flipkart App Play Store Link
  • Apple: Flipkart App App Store Link
  • Step2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart power play with champions” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 3 questions in power play with champions, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.
Quiz Name:Flipkart Power Play With Champions Quiz
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Day:Daily 8 PM to 22 May 2021
Winner Announcement:Next day 9 AM

Flipkart Power Play With Champions Answers Today 10 May: Episode 31

Here are Today Flipkart Power Play Quiz Answers :

Q1: How may runs Shikhar Dhawan has scored?

Answer: 380

Q2: In a completed 4 over spell who has conceded the most runs?

Answer: Lungi Ngidi

Q3: How many sixes MS Dhoni has hit?

Answer: 1

Q4: Which spinner has taken the most number of wickets?

Answer: Rahul Chahar

Q5: Among the following wicket keepers who has not done a stumping?

Answer: MS Dhoni

Q6: Who is the only fielder to take 4 catches in a single game?

Answer: Ravindra Jadeja

Flipkart Power Play With Champions Answers Episode 30

Q1: Who scored the fastest 100 this season?

Answer: Devdutt Padikkal

Q2: Who bowled the fastest delivery?

Answer: Kagiso Rabada

Q3: Which venue witnessed the maximum sixes this season?

Answer: Mumbai

Q4: Among the following players who has hit the least sixes?

Answer: Rishabh Pant

Q5: Who has bowled the most wides?

Answer: Shardul Thakur

Q6: What is the maximum runs conceded in an over?

Answer: 37

Flipkart Power Play With Champions Answers Episode 29

Q1: Which team posted the highest score this season?

Answer: Punjab

Q2: Who has hit the most sixes in powerplay?

Answer: J Bairstow

Q3: Who has hit the longest six?

Answer: K Pollard

Q4: Who has bowled 2 maiden overs this season?

Answer: Ishant Sharma

Q5: Which team won a game by a margin of 1 run?

Answer: Bangalore

Q6: Which team has hit the least sixes?

Answer: Delhi

Flipkart Power Play With Champions Answers Episode 28

Q1: Who has bowled the most dot balls?

Answer: M Shami

Q2: Which batsman scored 99 not out?

Answer: M Agarwal

Q3: Which team has hit the most sixes?

Answer: Chennai

Q4: Who has taken wickets in every match?

Answer: Avesh Khan

Q5: How many wickets has Harshal Patel taken so far?

Answer: 17

Q6: In a completed 4 over spell who has conceded the least runs?

Answer: S Thakur

Flipkart Power Play With Champions Answers Episode 27

Q1: Who has hit the most no. of sixes so far?

Answer: KL Rahul

Q2: Who has hit the most no. of sixes so far?

Answer: K Pollard

Q3: 5-wicket haul were recorded against which team?

Answer: Mumbai

Q4: Which batsman has been dismissed for a duck the most?

Answer: N Pooran

Q5: Which wicket-keeper has most no. of dismissals?

Answer: deVilliers

Q6: Which teams played the super over?

Answer: Delhi & Hyderabad

TERMS AND CONDITIONS of Power Play With Champions Quiz

1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.


Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Amazon Quiz Answers – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

error: