Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 19 June 2021

Daam Sahi hai is a new quiz show on flipkart where you have to answers the correct Mrp ( Dam ) of some products and you can win a smartphone or supercoins. Daam Sahi Hai Answers, Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today.

Quiz Name:Daam Sahi Hai Quiz
Prize:Smartphone and Supercoins
Quiz:All Episodes
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

Table of Contents

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz? 

1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download the Flipkart App from Google Play Store.

2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.

3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.

4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Daam Sahi Hai” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.

5: Now there you will see 3 questions in the Daam Sahi Hai Quiz.

You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Play Flipkart Daam Sahi Hai And Win Assured Rewards.

1. 1 Winner Smartphone.

2. 5 Supercoins For Remaining Winners.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 19 June 2021 – Season 2 Episode 44

Required 6 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video.

Question 1) How many extra blades does the Bombay shaving company eye brow and face razor come with?

Answer: Four

Question 2) What is the mrp of craft play handmade diary unruled 144 pages?

Answer: 1499

Question 3) Which memory card fits the budget 7000?

Answer: Sandisk Ultra 256GB SDXC Card

Daam Sahi Hai Episode 43

Question 1) Is the MRP of Prestige Omega Selectplus greater than or less than 1000?

Answer: Greater than 1000

Question 2) What is the correct MRP of ASA 8541748200 CX-3 Flight Computer Scientific Calculator?

Answer: 18200

Question 3) Fill in the missing digits. The MRP of Comfy Home High Density Artificial Grass Mat is ₹2 _ _ _.

Answer: 2099 [0 ,9, 9 ]

Daam Sahi Hai Episode 42

Question 1) The MRP of Lafillette Skipping Rope is less than or greater than ₹1000?

Answer: Lesser than 1000

Question 2) Slide to guess the correct MRP of Barewether Engineered Wood Kitchen Cabinet.

Answer: 19499

Question 3) What is the combined MRP of Beaute Secrets Man icure kit for Men and Women and VLCC New Natural Science Pedicure-Manicure hand and foot care kit?

Answer: 1499

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 41 Answers

Question 1) What product am I?

Answer: Lavidi Kids Rocking Chair

Question 2) Is the HP 805 XL Tricolour Ink Catridge Multicolour?

Answer: YES

Question 3) The MRP of Auto Snap Car Android Compatible for all Cars Stereo is 20099.

Answer: FALSE

Daam Sahi Hai Episode 40 Answers

Question 1) Does the Sony SA-D40 80W Bluetooth Home Theatre have Built in Radio FM?

Answer: No

Question 2) Who is the brand ambassador of Whirlpool India for the year

Answer: Kirti Sanon

Question 3) What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Uplight Wall Lamp?

Answer: 1792

Dam Sahi Hai Episode 39 Answers

Question 1) What product am I?

Answer: Dhaval Plastic/Steel Egg Boiler

Question 2) The MRP of Asus Ryzen 5 Gaming Tower is ₹110450.

Answer: False

Question 3) Which of these Electric Rice Cookers fits under the budget of 3500.

Answer: Morphy Richards Electric Cooker

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 38

Question 1) What is the MRP of Lannister Flawless Eyebrow Hair Remover for Women?

Answer: Greater than 999

Question 2) The combined MRP of Ecofynd Round Metal Gold Planter Plant Container & Dream Mall Live Gardenia Outdoor Bonsai Tree with Plastic (Hybrid) is less than ₹1000.

Answer: False

Question 3) Fill in the missing digits. The MRP of Apple Airtag Safety Smart Tracker is ₹3 _ _ 0.

Answer: 3190 [ 1 and 9 ]

Daam Sahi Hai Episode 37

Question 1) What is the combined MRP of D’Decor Live Beautiful 144 TC Cotton Double Printed Bedsheet and Nutcase Blue lines Table Lamp?

Answer: 3698

Question 2) What is the MRP of Air Case 15.6 inch Laptop Sleeve Protective Neoprene Laptop Bag?

Answer: 999

Question 3) What material is Kaff Lyra LR6 300mm 1 Blade Exhaust Fan made of?

Answer: Glass

Daam Sahi Hai Episode 36 Answers

Question 1) What is the MRP of Fine Wear Self Design Banarasi Cotton Silk Saree?

Answer: ₹6499

Question 2) The brand ‘Motorola’ belongs to which country?

Answer: United States of America

Question 3) The MRP of Nivia Shining Star 2022 Football is ₹2099.

Answer: False

Daam Sahi Hai Episode 35

Question 1) What is the MRP of R.K Products 48 Red With Black Round S Pet Bed?

Answer: 2999

Question 2) Fill in the missing digits. The MRP of Hero Lectro Renew 26 Inches Lithium-ion Electric Cycle is ₹88_0_

Answer: 88900 [ 9 and 0]

Question 3) The MRP of CAMPUS Men Blue White Sports Sandal is ₹599.

Answer: True

Daam Sahi Hai Episode 34

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of BabyTeddy 9 in 1 Baby Crib Wooden Cot is ₹1_9_0

Answer: ₹19970 [ 9 and 7]

Question 2) Guess the correct MRP of VEGA Crux Motorsports Helmet.

Answer: 1358

Question 3) What is the combined MRP of FIFA 21 & SONY DualShock 4 Wireless Controller V2 Gamepad?

Answer: Lesser than 10000

Daam Sahi Hai Episode 33

Question 1) What is the correct MRP of Juarez Acoustic Guitar?

Answer: 6990

Question 2) What is the combined MRP of NIVEA Body Milk Shea Smooth and Clean & Clear Morning Energy Berry Blast Face Wash?

Answer: Lesser than 1000

Question 3) Fill in the missing digits. The MRP of Honeywell Safes & Door Locks – Fire safe and Waterproof Safe box is ₹1_9_9

Answer: 12999 [2 and 9]

Daam Sahi Hai Episode 32

Question 1) What is the MRP of Swingzy Soft Velvet Premium Hanging Swing Cotton Hammock?

Answer: Greater than 3300

Question 2) Guess the correct MRP of YONEX ZR 100 Light Orange Strung Badminton Racquet.

Answer: 750

Question 3) Is the Sigri-Wala Glass – Aluminium- Steel Gas Stove Automatic?

Answer: Yes

Daam Sahi Hai Episode 31

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of MOZRI Large 75L Genuine Leather Men Laptop Backpack is ₹1_9_9.

Answer: ₹11999 [ 1 and 9]

Question 2) Which of these gaming monitors is priced under the budget of ₹20000?

Answer: Acer 23.8-in FHD GamingMonitor

Question 3) What is the correct MRP of CHILLAXPLUS Portable Electric Sewing Machine?

Answer: 1699

Daam Sahi Hai Episode 30

Question 1) The MRP of Chefman Electric & Charcoal Barbeque Grill is less than ₹3500.

Answer: True

Question 2) The brand ‘CLARKS’ belongs to which country?

Answer: United Kingdom

Question 3) Guess the correct MRP of Diplomat Excellence A2 Guilloche Chrome 14K Gold Fountain Pen.

Answer: 30700

Daam Sahi Hai Episode 29

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of Prestige PWG07 Wet Grinder is ₹5_9_.

Answer: ₹5295 [ 2 and 5]

Question 2) Which celebrity couple are the brand ambassadors for D’DÉCOR Brand?

Answer: Option 2

Question 3) Which product is priced under the budget of ₹20000?

Answer: Lenovo Tab M8

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 28

Question 1) What is the combined MRP of WD My Passport 2TB External Hard Disk and SanDisk 128GB Pen Drive?

Answer: 12885

Question 2) The MRP of PHILIPS HD 600W Pop-Up Toaster is ₹3000.

Answer: False

Question 3) Guess the correct MRP of Allie Wood Sheesham Wood Solid Wood 6-Seater Dining Set.

Answer: 55499

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 27

Question 1) Fill the missing digit the mrp of Sony ps4 pro 1tb console with extra controller?

Answer: ₹45990 [5 and 9]

Question 2) The correct mrp of American tourister Hamilton spinner luggage is 5550?

Answer: False

Question 3) The combined price of Flipkart smart buy cotton towel and stainless steel folding towel rack?

Answer: 3998

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 26

Question 1) Is Shah Rukh Khan the brand ambassador of Apple India?

Answer: False

Question 2) What is the MRP of Iris YT- 122 PVC 1 Seater Inflatable Sofa?

Answer: Greater than ₹5000

Question 3) Fill in the missing digits. The MRP of FurnCentral Metal Open Book Shelf is ₹3_ _ _ 9

Answer: ₹3199 [1 and 9]

Dam Sahi Hai Episode 25

Question 1) Slide to guess the MRP of Flipkart Perfect Homes Webster TV Entertainment Unit.

Answer: 20499

Question 2) What is the combined MRP of ADIDAS Solid Men Round Neck T-shirt and M7 by Metronaut Solid Men Black Sports Shorts?

Answer: ₹2898

Question 3) What is the MRP of TP-Link 300Mbps Wi-Fi Router?

Answer: Lesser than ₹3000

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 24

Question 1) Which air conditioner fits under the MRP of ₹50000?

Answer: SAMSUNG 1.5T Split Inverter AC

Question 2) Fill in the missing digits. The MRP of Prestige Atlas Plus 750W Juicer Mixer Grinder is ₹52 _ _

Answer: ₹5295 [9,5]

Question 3) Is Nova NKT-2734/05 Electric Kettle made from stainless steel?

Answer: Yes

Flipkart Dam Sahi Hai Season 2 Episode 23

Question 1) What is the combined MRP of Furn Master Wood Portable Laptop Table and Flipkart Perfect Homes Reclining Leatherette Office Executive Chair?

Answer: ₹15499

Question 2) What is the correct MRP of HERCULES Storm NV 26 T Road Cycle?

Answer: ₹8290

Question 3) Which product has MRP greater than €2500?

Answer: NIKE Asuna Slides

Flipkart Daam Sahi Hai Season 2 Episode 22 Answers

Question 1) What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Dorn Glass Coffee Table?

Answer: Greater than 5000

Question 2) What is the combined MRP of BOSCH Free Standing Dishwasher and Cello Dazzle Lush Fiesta Opalware 18 pieces Dinner Set?

Answer: 43735

Question 3) What is the correct MRP of The Man Company Charcoal grooming kit?

Answer: 2695

Flipkart Daam Sahi Hai Season 2 Episode 21

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop is ₹1_9_99.

Answer: ₹149999 [ 4 and 9]

Question 2) Who is the newest celebrity brand ambassador of FOSSIL India?

Answer: Disha Patani

Question 3) What is the combined MRP of Lakmé Perfecting Liquid Foundation and Lakmé Sun Expert Ultra Matte SPF 40 PA+++ Compact?

Answer: ₹404

Flipkart Dam Sahi Hai Season 2 Episode 20

Question 1) Fill in the missing digits. The MRP of LuvLap Cozy Convertible Car Seat for baby & kids is ₹114_ _

Answer:  ₹11499 [9 and 9]

Question 2) What is the MRP of HP W300 Webcam?

Answer: Greater than 4500

Question 3) What product am I?

Answer: FK Smartbuy 1000mAh PowerBank

Flipkart Daam Sahi Hai Season 2 Episode 19

Question 1) The MRP of LG Charcoal Convection Microwave Oven is Rs.31730.

Answer: True

Question 2) What product am I?

Answer: Knife

Question 3) What is the MRP of Rangmanch by Pantaloons Women Self Design Pure Cotton A-Line Kurta?

Answer: Lesser than ₹2099

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 18

Question 1) What is the correct MRP of Victorinox Ranger Grip 74 Swiss Army Knife?

Answer: 7550

Question 2) Slide to guess the correct MRP of Havells Air Fryer.

Answer: 12490

Question 3) Who is the brand ambassador of PHILIPS beard trimmer for men?

Answer: Virat Kohli

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 17 Answers

Question 1) Slide to guess the MRP of Havells 3L Instant Water Geyser.

Answer: 5230

Question 2) What is the MRP of FurnitureKraft Valencia Metal Bunk Bed?

Answer: Lesser than 16000

Question 3) The Fastrack UV Protection Aviator sunglasses are only for men.

Answer: False

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 16 Answers

Question 1) Which TV streaming device is priced under 10000?

Answer: Mi Tv stick with Chromecast

Question 2) What is the correct MRP of Milton Copper Charge Bottle?

Answer: 925

Question 3) Fill in the missing digits. The MRP of PHILIPS Portable Room Purifier is ₹129_ _

Answer: ₹12995 [ 9 and 5 ]

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 15 Answers

Question 1) Guess the correct MRP of Flipkart Smartbuy Grill Sandwich Maker

Answer: 1425

Question 2) What is the MRP of JBL Moviebar 80 Dolby Digital 110W Bluetooth Speaker?

Answer: Greater than 10000

Question 3) What is the combined MRP of Flipkart Perfect Homes Studio XXXL Chair Bean Bag Cover and DewDrop Bean Bag Filler?

Answer: 1799

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 14 Answers

Question 1) What product am I?

Answer: PHILIPS food Processor

Question 2) What is the correct MRP of Scotch Brite Dry and Wet Mop?

Answer: 5499

Question 3) What is the correct MRP of Russell Hobbs Personal Coffee Maker?

Answer: 15900

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 13 Answers

Question 1) Which out of these speakers will come under the budget of ₹3500?

Answer: Mivi Roam2 5W BluetoothSpeaker

Question 2) What is the correct MRP of LG 6.5kg 5 Star Fully Automatic Front Load washing machine?

Answer: 35990

Question 3) What is the combined MRP of ADIDAS Clear Factor Running Shoes for Men and NIKE Revolution 5 Running Shoes for Women?

Answer: 6194

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 12 Answers

Question 1) What is the MRP of LAVIE Women Black shoulder bag?

Answer: Greater than 1999

Question 2) What product am I?

Answer: Apple Watch Series 6

Question 3) The correct MRP of Stable Life Fitness Purple 4mm Yoga Mat is ₹1100?

Answer: FALSE

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 11 Answers

Question 1) The MRP of LIVPURE Zinger Copper 6.5L RO+UV+UF+ Mineral Water Purifier is ₹199_ _

Answer: 19990 [9 and 0]

Question 2) What is the correct MRP of Sleepwell Microfibre Solid Sleeping Pillow Pack of 2?

Answer: 999

Question 3) The MRP of Dr. Trust (USA) Model 513 Balance Personal Digital Electronic Body A Weight Machine is ₹2000?

Answer: True

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 10 Answers

Question 1) What product am I?

Answer: BAJAJ MajestyDX6 1000W DryIron

Question 2) The MRP of BoAt Airdopes 381 Headset is ₹49 _ _

Answer: 4990 [Enter 9 and 0 in the empty boxes]

Question 3) What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Studio Double Metal Sofa Bed?

Answer: Lesser than 35000

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 9 Answers

Question 1) What product am I?

Answer: Art creativity pencil sharpner

Question 2) What is the MRP of Canon EOS 200D II DSLR Camera and EF-S 18-55mm Lens?

Answer: Less than 65000

Question 3) What is the MRP of Syska Rechargeable Table Lamp?

Answer: Less than 1500

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 8 Answers

Question 1) Guess the correct MRP of GoPro Hero 9 Black – Holiday Bundle Sports and Action Camera.

Answer: 55000

Question 2) What product am I?

Answer: Jackshow Automatic Dough Maker

Question 3) What is the MRP of Kadence Concert Ukulele?

Answer: Greater than 5000

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 7 Answers

Question 1) Guess the correct MRP of Roland GO 61 Key Digital Piano & Portable keyboard.

Answer: 29900

Question 2) The MRP of Wrapo Ring Light and Tripod Stand is ₹879.

Answer: False

Question 3) What is the MRP of BAJAJ 90L Desert Air Cooler?

Answer: Greater than 10000

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 6 Answers

Question 1) What is the MRP of SAMSUNG 700 L Frost Free Side-by-Side Refrigerator?

Answer: 89950

Question 2) Choose the correct MRP of Lenovo Tab M10 from the following options.

Answer: 13900

Question 3) Is the MRP of Woodware Sheesham Wood Rocking chair greater or less than ₹7000?

Answer: Greater than 7000

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 5 Answers

Question 1) What is the correct MRP of Dr. Trust 3-in-1 Electric steamer/Air purifier and humidifier?

Answer: 3000

Question 2) The MRP of Go Klean Digital Pulse & Heart Rate Oximeter is 24000 True or False?

Answer: False

Question 3) Fill in the missing digits. The MRP of Bose Soundlink 2 is 190 _ _?

Answer: 19000

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 4 Answers

Question 1) Is OnePlus Band’s MRP greater or less than 5000?

Answer: Less than 5000

Question 2) The MRP of Powermax Multifunctional Treadmill is 35000 – True or False?

Answer: False

Question 3) What is the correct MRP of Wonderchef Nutri-blend Juicer Mixer Grinder?

Answer: 5500

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 3 Answers

Question 1) Is SAREGAMA Carvaan bluetooth home theatre price greater than or less than 7000?

Answer: Less than 7000

Question 2) What product am I?

Answer: Image 1 (Instax Mini Camera)

Question 3) What is the combined price of SKINN BY TITAN’S WOMEN CELESTE and MEN EXTREME perfume?

Answer: 4490

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 2 Answers

Question 1) Which TV is priced under Rs.30000?

Answer: Mi 4A Pro FHD LED Smart TV 43

Question 2) Choose the correct MRP of Flipkart Manual Recliner

Answer: 24999

Question 3) The combined MRP of the products is 2340 – True or False?

Answer: True

Daam Sahi Hai Season 2 Episode 1 Answers

Question 1) Guess the MRP of Dyson V11 Absolute Pro Vaccum Cleaner?

Answer: 56600

Question 2) Is Google Home Mini’s MRP greater than or less than 3000

Answer: Greater than 3000

Question 3) Fill in the MRP of MacBook Air M1 – 1179XX INR.

Answer: 117900

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers : Win Supercoins or VouchersClick Here

4. Amazon Quiz Answers – Click Here

6 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No. 120

Question 1) What is the correct MRP of Woodland Men Cargos?

Answer: Less than 5000

Question 2) What is the correct MRP of Piegon Favourite Electric Kettle?

Answer: 1195

Question 3) What is the correct MRP of Waterford Decanter?

Answer: 84677

5 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No. 119

Q1:  Is the correct MRP of Timesaver Pressure Cooker 80000 ?

Answer 1: no

Q2:  Who Am I ?

Answer 2: token icon bottle opener

Q3: Which product will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 3: Indian art villa casserole

4 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No. 118

Q1: Is the correct MRP of Skullcandy Crusher Evo Bluetooth Headset 24999 ?

Answer 1: YES

Q2: What is the correct MRP of Nillkin PHM – 063592FR Mobile Holder ?

Answer 2: LESS THAN 8000

Q3: What is the correct MRP of Apple Watch Series 3 GPS – 38mm Silver Aluminium Case With Fog Sport Band ?

Answer 3: 20900

3 April Dam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No. 117

Q1: What is the correct MRP of Livpure Pep Pro Star Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN  20000

Q2: What is the correct MRP of Zahuu Egg Boiler Cooker ?

Answer 2: 2899

Q3: What is the correct MRP of W Women Self Design Embellished Cotton Blend Anarkali Kurta ?

Answer 3: 8999

2 April Dam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No. 116

Q1: What is the correct MRP of Spigen Tempered Glass Guard For Apple iPhone 11 PRO ?

Answer 1: LESS THAN 45900

Q2: What is the correct MRP of Apple iPad 8th Gen 32 GB With Wi Fi ?

Answer 2: 29900

Q3: Who am I ?

Answer 3: SMARTWATCH

1 April Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1:  What is the correct MRP Eureka Forbes Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of InstaCuppa Milk Frother ?

Answer 2: 1499

Q3: What is the correct MRP of Usha CPJ Juicer ?

Answer 3: 20999

31 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Chemistry Women Copper Heels Sandal ?

Answer 1: 1999

Q2: Is the correct MRP of PK Garments Men Sherwani 5999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP of Karatcart Brass Silver Plated Ring Set ?

Answer 3: LESS THAN 5000

30 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Vaio SE Series Core i5 8th Gen 14 inch Laptop ?

Answer 1: LESS THAN 90000

Q2: What is the correct MRP of Leef iBridge 3 Mobile Memory 128 GB OTG Drive ?

Answer 2: 13990

Q3: What is the correct MRP of Gadgets Wrap Laptop Decal 12 for Macbook 12 inch ?

Answer 3: 2000

29 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Bosch Free Standing 12 Place Settings Dishwasher ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP of Nespresso Lattissima Touch White Personal Coffee Maker ?

Answer 2: 49999

Q3: What is the correct MRP of Lavazza Aulika Food Processor ?

Answer 3: 120000

28 March Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Q1: What is the correct MRP of Apple MacBook Air M1 13.3 inch ?

Answer 1: 117900

Q2: Who am I ?

Answer 2: ALDO WOMEN BLACK 

Q3: What is the correct MRP of Namaskar Men Solid Pure Cotton Straight Kurta ?

Answer 3: 2599

27 March Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of iQOO 3 Quantum Silver 256 GB phone ?

Answer 1: MORE THAN 35000

Q2: What is the MRP of IFB 8.5kg Fully Automatic Front Load Washing Machine ?

Answer 2: 40990

Q3: What is the correct MRP of Singer FM 1409 Electric Sewing Machine ?

Answer 3: 10999

26 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Havells PROLIFE GRANDE Air Fryer ?

Answer 1: 10000 OR MORE 

Q2: What is the correct MRP of RARE ROOTS Women Printed Poly Chanderi A – Line Kurta ?

Answer 2: 2099

Q3: What is the correct MRP of Indistar Regular Fit Women Multicolor Velvet Trousers ?

Answer 3: 4798

25 March Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Pop Up Toaster ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of BOROSIL 60 – Litre B OTG – 60L Oven Toaster Grill ?

Answer 2: 15990

Q3:What is the correct MRP of Adidas Slippers ?

Answer 3: 3599

24 March Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Q1: What is the correct MRP of Hitachi 2 Ton 3 Star Split Inverter AC ?

Answer 1: LESS THAN 60000

Q2: Which product MRP will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 2: HAVELS TRAVEL LITE

Q3: What is the correct MRP of Honor 8 ?

Answer 3: 30577

23 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Asus GT – AX1100011000 Mbps Gaming Router ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: Is the correct MRP of Motorola Razr Black 128 GB 149999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP HP Pavilion Core i3 21.45 inch Screen ?

Answer 3: 41661

22 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Voltas 5 Star Window AC ?

Answer 1: 36690

Q2: What is the correct MRP of iFFALCON by TCL LED Smart Android TV ?

Answer 2: LESS THAN 70000

Q3: What is the correct MRP of Dorothy Perkins Women Floral Print Flared White Skirt ?

Answer 3: 4590

21 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Fossil Women Brown Tote 16495 ?

Answer 1: YES

Q2: Who am I ?

Answer 2:SKYBAG STROLLY

Q3: Which product MRP will fall in the range of 3000 – 5000 ?

Answer 3: SONATA WATCH

20 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of HP 315 Multi Function Color Printer ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of Fossil Greenville Messenger Bag ?

Answer 2: 25495

Q3: Is the correct MRP of the realme band yellow strap 3500 ?

Answer 3: NO

19 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Power Plus Juicer Mixer Grinder?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP Preethi Iconic Wet Grinder?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of SHIVA Pizza Pan?

Answer 3: 25000

18 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Disney The Jungle Book Figures ?

Answer 1: 8498

Q2: Who am I ?

Answer 2: TEDDY

Q3: Is the correct MRP of The Childrens Place Full Sleeve Self Design Baby Girls Casual Jacket is 3799 ?

Answer 3: YES

17 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Microsoft Surface Pro 6 Core i7 8th Gen laptop ?

Answer 1: Less than 150000

Q2: Who am I ?

Answer 2: Air cooler

Q3: Is the correct MRP of Panasonic MK – MG1500 1500 W Hand Blender 20000

Answer 3: No

16 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Shiva Skepl – ZOTPC Induction Cooktop ?

Answer 1: MORE THAN 50000

Q2: Which product will come in the price range of 15000-20000 ?

Answer 2: DOLPHY RUBBER COATED

Q3: What is the correct MRP of PMR Ultimate Knee Support ?

Answer 3: 16990

15 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Geek Smart Door Lock ?

Answer 1: 27999

Q2:  What is the MRP of Light decore Uplight Wall Lamp ?

Answer 2: 7700

Q3: What is the correct MRP of ODELEE XXL WALL STICKER ?

Answer 3: LESS THAN 20000

14 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Thomson R9 (24 inch) HD Ready LED TV?

Answer 1: 10499

Q2: Who Am 1?

Answer 2: ELICA WALL MOUNTED CHIMNEY

Q3:Is the correct MRP of Healthgenie Electronic Digital Weighing Machine 1199?

Answer 3: YES

13 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Reebok Solid Men Tracksuit ?

Answer 1: LESS THAN 6000

Q2: What is the correct MRP of Britney Spears Curious Eau De Parfum ?

Answer 2: 8000

Q3:  Is the correct MRP of TRESemme Naturals Vibrantly Smooth Conditioner 739 ml 18660 ?

Answer 3: YES

12 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Bosch 9 kg Fully Automatic Washing Machine ?

Answer 1: 77999

Q2: What is the correct MRP of Wonder World Portable Disinfection Machine ?

Answer 2: 38199

Q3: What is the correct MRP of Bombay Dyeing Cotton Double King Floral Bedsheet ?

Answer 3: LESS THAN 6000

11 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Rothco UV Protection Aviator Sunglasses ?

Answer 1: 38000

Q2: Who Am I ?

Answer 2: SAREE

Q3: Is the correct MRP of Richa Gupta Party Black Clutch 9990 ?

Answer 3: NO

10 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Hindware 3 L Instant Water Geyser ?

Answer 1: LESS THAN 4000 

Q2: Which product will come in the price range of 90000 – 100000 ?

Answer 2: ANEMOS SWISH CEILING

Q3: What is the correct MRP of Philips GC2996 Pack of 3 2400 W Steam Iron ?

Answer 3: 17979

9 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP Acer Predator Helios Gaming Laptop ?

Answer 1: Less than 150000 

Q2: What is the correct MRP of IFB Convection Microwave Oven ?

Answer 2: 14990

Q3: What is the correct MRP of V – Guard Mini Crystal Supreme TV Voltage Stabilizer ?

Answer 3: 2290

8 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Casemate Black Cover For iPhone 12 Pro Max ?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: Which product will come in the price range of 5000-10000 ?

Answer 2: EJAS Q7 SMART HEADPHONE

Q3: What is the correct MRP of Coolnut 60000 mah Powerbank ?

Answer 3: 19999

7 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Braun Cordless Epilator Rs 7525 ?

Answer 1: Yes

Q2: Who am I ?

Answer 2: Thermometer

Q3: What is the correct MRP of Epson Multifunctional Coloured Printer ?

Answer 3: LESS THAN 12000

6 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the combined MRP of Adidas Trainer Gym & Fitness Kit ?

Answer 1: LESS THAN 16000

Q2: Which product will fall in the range of 2200-2500 ?

Answer 2: NIKE UNLIMITED FITNESS

Q3: What is the correct MRP of ROSARA Home Polyester Door Curtain ?

Answer 3: 5599

5 March Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: the correct MRP of Studio Kook Shoe Rack Rs 16695 ?

Answer 1: Yes

Q2: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Solid Wood Living Room Chair ?

Answer 2: 16500 RS

Q3:  What is the correct MRP of Moon Craft Natural Fibre Pouf ?

Answer 3: LESS THAN 3000

4 March Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: 1. Is the correct MRP of RealMe Electric Sonic Toothbrush Rs 2999 ?

Answer 1: YES

Q2: Who Am I ?

Answer 2: Hairdryer

Q3:3. Which product will fall in the range of 50000-60000 ?

Answer 3: MI QLED Smart TV

3 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Divine Arts Wooden Couch Rs 25000 ?

Answer 1: No

Q2:What is the correct MRP of Tanishkam Decor Solid Wood Ottoman ?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of Google Nest Mini Smart Bulb with Smart Speaker ?

Answer 3: Less than 5500

2 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of ORKA Combo Bean Bag Chair?

Answer 1: 8999

Q2:What is the correct MRP of Portronics Cooling Stand Wood Portable Laptop Table?

Answer 2: 2699

Q3: What is the correct MRP of Furn Central Collapsible Wardrobe?

Answer 3: Less than 5000

1 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Which product will fall in the range of 90000-100000?

Answer 1: Sony Cyber-shot DSC-RX10OM7

Q2: Who Am I?

Answer 2: Smart Glasses

Q3: Is the correct MRP of Samsung Galaxy Tab 10700?

Answer 3: Yes

28 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Suncrown 4 Seater Dining Set 50000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Hard Drive

Q3: Which product comes in the 60000 70000 range?

Answer 3: HermanMiller Arm Chair

27 February Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Q1: What is the MRP of Lifelong Foot Calf and Leg Massager?

Answer 1: 34000

Q2: What is the correct MRP of Lenovo Smart Clock?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Oppo Reno5 Pro 5G?

Answer 3: Less Than 40000

26 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Flipkart Perfect Homes Crockery Cabinet Rs 35000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Quilted Jacket

Q3: Which product comes in the range of 2000-3000?

Answer 3: GAP Women Shift Black Dress 

25 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Lenovo Smart Display 7 with Google Assistant Rs. 14999?

Answer 1: Yes

Q2:  Who Am 1?

Answer 2: Bluewud Freddie Dressing Table

Q3: Which product comes in the range of 35000-40000?

Answer 3: Apple iPhone 64GB

24 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Duluck Smart Screen Tablet With Alexa Smart Assistant Speaker?

Answer 1: 23000

Q2: What is the correct MRP of Asus Zenfone 4 Selfie Dual Camera?

Answer 2: 15999

Q3: What is the MRP of Dilgona Headphone?

Answer 3: Less Than 2000

23 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Bharat Lifestyle Nano Fabric 6 Seater Sofa Rs. 59999?

Answer 1: Yes

Q2: Who Am I?

Answer 2: Mattress

Q3: What product will fall within Rs. 11000 – 12000?

Answer 3: Easy Day Chair And Table set

22 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Nokia Purebook X14 Laptop?

Answer 1: 90000

Q2:What is the MRP of Zuzu High quality 6.5 ft Foldable Tripod?

Answer 2: 31000

Q3: What is the MRP of Zahuu Number Lock Book-size Diary?

Answer 3: Less Than 4000

21 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Nike Full Sleeve Solid Women Jacket?

Answer 1: 4495

Q2: What is the MRP of Kaizone Mini Fitness Cycle Pedal Exerciser Bike?

Answer 2: Less Than 6000

Q3: What is the MRP of Cameleon Professional Makeup Kit?

Answer 3: 3299

20 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera?

Answer 1: 2999

Q2: What is the MRP of Puma Full Sleeve Printed Women Jacket?

Answer 2: 10999

Q3: What is the MRP of Eske Women Gold Hand-held Bag?

Answer 3: Less Than 15000

19 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Philips HTL2060/94 60 W Bluetooth Soundbar?

Answer 1: 11990

Q2: What is the MRP of POCO C3 32GB?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Philips BT3221/15 Runtime Trimmer For Men?

Answer 3: Less Than 2500

18 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Starbucks Etched Black Stainless Steel Tumbler?

Answer 1: 2400

Q2: What is the MRP of F&D 42W Portable Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of Google Chromecast 3 Media Streaming Device?

Answer 3: Less Than 4000

17 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Ananya Furniture Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 179999

Q2: What is the MRP of REALBUY Rechargeable LED Lithium Battery & Remote Control Emergency Light?

Answer 2: 9500

Q3: What is the MRP of Tommy Hilfiger Blue Women Sling Bag?

Answer 3: Less Than 7000

16 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Advika Handicraft Antique Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 13998

Q2: What is the MRP of Park Avenue Men Regular Fit Solid Formal Shirt?

Answer 2: 5999

Q3: What is the correct MRP of The Decor Deal Mr & Mrs Cup Set Coffee Mug Pack of 2?

Answer 3: Less Than 3500

15 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Kapoor E Illuminations Glass Table Lamp?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Bose Soundlink Revolve Charging Cradle Charging Pad?

Answer 2: 2700

Q3: What is the MRP of Adidas CRI Cup Cricket Shoes For Men?

Answer 3: 4299

14 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1:  What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Wood Queen Box Bed?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the MRP of myTVS 100 psi Tyre Air Pump for Car & Bike?

Answer 2: 2800

Q3: What is the MRP of Shell Helix Ultra 5W-40 API SN Full Synthetic Engine Oil?

Answer 3: 3799

13 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Protisserie Charcoal Grill?

Answer 1: 20000 Or More

Q2: What is the MRP of Flying Machine Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer 2: 6999

Q3: What is the MRP of 5.1 Channel Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: 9999

12 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of POCO M2 Pro?

Answer 1: 17999

Q2: What is the correct MRP of LG 5 Star Inverter Fully Automatic Top Load Silver?

Answer 2: 18490

Q3: What is the correct MRP of Fastrack Analog Digital Watch For Men?

Answer 3: 3500 And More

11 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?

Answer 1: 18699

Q2: What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?

Answer 2: 3290

Q3: What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?

Answer 3: Less Than 3000

10 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Poco X3 128 GB?

Answer 1: Less Than 22000

Q2: What is the correct MRP of Power Smart Video Tripod PS090?

Answer 2: 13999

Q3: What is the MRP of Dr Trust Model 317 TPE Exercise Mat?

Answer 3: 4000

9 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Edwin Chrome Plated Double Edge Safety Razor?

Answer 1: 14830

Q2: What is the correct MRP of Swell Water Bottle?

Answer 2: 10105

Q3: What is the MRP of Art of Shaving After Shave Lotion?

Answer 3: 9000 or More

8 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of GoPro Hero 9 Sports and Action Camera?

Answer 1: 49500

Q2: What is the correct MRP of Salomon Waterproof Mid Ankle Hiking shoes?

Answer 2: 25999

Q3: What is the MRP of Samsung 253L Double Door Refrigerator?

Answer 3: Less Than 30000

7 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Luzon Metal 6 Seater Dining Set?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the correct MRP of WovenDreams Multicolor Wool Area Rug?

Answer 2: 41500

Q3: What is the correct MRP of Philips BG 2024 Waterproof Trim & Shave?

Answer 3: 4995

6 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Shrih Red Guitar Soprano Ukulele?

Answer 1: 9999

Q2: What is the correct MRP of Canon EF 300 mm f/4L IS USM Lens?

Answer 2: 99995

Q3: What is the correct MRP of Yonex T Rqts E Zone 100 Green Unstrung Tennis Racquet?

Answer 3: Less Than 25000

5 February Dam Sahi Hai Quiz

Q1: What is the MRP of Sony WH-CH710N Active noise cancellation enabled Bluetooth Headset?

Answer 1: 14990

Q2: What is the MRP of Sony Bravia X7002G 108 cm (43 inch) Ultra HD (4K) LED Smart TV?

Answer 2: Less Than 70000

Q3: What is the MRP of Motorola One Fusion Plus (Twilight Blue 128 GB with 6 GB RAM)?

Answer 3: 19999

4 February Daam Sahi Hai Quiz

Q1: What is the MRP of Panasonic MJ-L500 150 W Juicer?

Answer 1: 24995

Q2: What is the correct MRP of LATHERO Full Sleeve Self Design Men Jacket?

Answer 2: 14995

Q3: What is the MRP of Fossil CH2647 Decker Analog Watch for Men?

Answer 3: Less Than 10000

3 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

1: What is the MRP of Kent Ace 8L RO Water Purifier?

Answer 1: 15000 Or More

Q2: What is the correct MRP of Livpure 1.5 Ton 5 Star Split Inverter Smart AC with Wi-f Connect?

Answer 2: 52990

Q3: What is the MRP of Antony Morato Solid Single Breasted Casual Men Blazer?

Answer 3: 15999

2 February Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of VIBOTON USB Condenser Mic for professional podcast?

Answer 1: Less Than 9000

Q2: What is the MRP of HappyCraft 10 Inches Big LED Selfie Ring Light?

Answer 2: 2599

Q3: What is the correct MRP of Dell 23.8 inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

Answer 3: 15775

1 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro (Pacific Blue 128 GB)?

Answer 1: Less Than 125000

Q2: What is the combined MRP of Apple Watch Series 3 GPS and Apple MacBook Air Core i5 5th Gen?

Answer 2: 108800

Q3: What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatherette Sofa Set?

Answer 3: 28000

31 January Dam Sahi Hai Quiz

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Rosita Leatherette Manual Recliner sofa?

Answer 1: Less Than 25000

Q2: What is the combined MRP of Mi Q1 (55 inch) QLED Smart Android TV and Microsoft Xbox One S 1TB with Tom Clancy’s.

Answer 2: 90989

Q3: What is the MRP of Godrej 30 L Convection & Grill Microwave Oven?

Answer 3: 15000

30 January Daam Sahi Hai Quiz

Q1: What is the correct MRP of Puma Full Sleeve Self Design Women Jacket ?

Answer 1: 5999

Q2: What is the MRP of Fossil ME3105 Automatics Analog Watch For Men ?

Answer 2: Less Than 20000

Q3: What is the MRP of Puma RSX Reinvent Sneakers For Women ?

Answer 3: 8999

29 January Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Realme Watch S?

Answer 1: 7999

Q2: What is the MRP of Reebok ZIG Kinetica Horizon Running Shoes For Men?

Answer 2: 11999

Q3: What is the MRP of Philips MMS8085B/94 Convertible 80 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: Less Than 10000

28 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Saregama Carvaan 2.0 (Emerald Green) 10 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 1: 7990

Q2: What is the MRP of Sony WH-CH510 Google Assistant enabled Bluetooth Headset?

Answer 2: 4990

Q3:  What is the MRP of Realme 7 (Mist Blue 129 GB) (8 GB RAM)?

Answer 3: Less Than 22000

27 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Acer Aspire 7 Core i5 9th Gen Gaming laptop 4GB Graphics with NVIDIA..

Answer 1: 84999

Q2: What is the MRP of Amkette EvoFox Elite Pro Wireless USB Gamepad?

Answer 2: 2299

Q3: What is the MRP of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes For Men?

Answer 3: Less Than 5500

26 January Dam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

Answer 1: Less Than 20000 

Q2: What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hook Pot pack of 6 Plant Container Set & Shrih Set .

Answer 2: 8298

Q3: What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

Answer 3: 7899

25 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1171 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet? Less than 12000

Answer 1: Less Than 12000

Q2: What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer 2: 4999

Q3: What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer 3: 2999

24 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle ( 21 Gear Black ) ?

Answer 1: 49990

Q2: What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera ( Black 12 MP ) ?

Answer 2: 29995

Q3: What is the correct MRP of Sandisk 129 GB MicroSD Card Class 10 100 MB / s Memory Card ?

Answer 3: 1500 Or More

23 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set ?

Answer 1: Less Than 50000

Q2: Which mattress would come in the budget of 14000 ?

Answer 2: Duroflex Single Mattress

Q3: What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher ?

Answer 3: 29990

22 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: 1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?

Answer 2: 11358

Q3: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Answer 3: 10499

21 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: Which is the MRP of Lenovo Yoga Smart Tab with Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi+4G Tabl..

Answer 1: 35500

Q2: What is the correct MRP of Canon IXUS 295 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

Answer 2: 13495

Q3: What is the correct MRP of PARI ENTERPRISES Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

Answer 3: Less Than 13000

20 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: Which racket will come within 5000?

Answer 1: Yonex Nanoray 68

Q2: What is the correct MRP of ADIDAS FitBounce + Trainer M Training & Gym Shoes For Men?

Answer 2: 7999

Q3: What is the correct MRP of Fitneck Printed Men Track Suit?

Answer 3: Less Than 6000

19 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Answer 1: 15990

Q2: What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

Answer 2: 9999

Q3: What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 129 GB 6 GB RAM?

Answer 3: Less Than 24000

18 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Redmi 9 Prime Mint Green 64 GB 4 GB RAM?

Answer 1: Less than 13000

Q2: What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo Rocking Chair For Home?

Answer 2: 14999

Q3: What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa Luxury Filled Lounger Bean Bag With Bean Filling?

Answer 3: 4990

17 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer 1: 17999

Q2: Which rucksack will come within 7000?

Answer 2:  Hiking Light Rucksack

Q3: What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes For Men?

Answer 3: 15999

17 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of MarQ by Flipkart 6kg 5-Star Rating Semi Automatic Top Load Washing Machine?

Answer 1: Less than 12000

Q2: What is the correct MRP of Panasonic SR-W18GH CMB Food Steamer-Rice Cooker?

Answer 2: 3695

Q3: What is the correct MRP of Nokia 139cm (55 inches) Ultra HD (4K) LED Smart Android TV with Sound by Onkyo?

Answer 3: 59999

15 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1:What is the MRP of MI Box 4K Media Streaming Device?

Answer 1: Less than 5500

Q2: What is the combined MRP of Boat Aavante Bar 1150 60W Bluetooth Soundbar & Sony SA-040 80W Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 18980

Q3: What is the MRP Nilkamal Beaumont Engineered Wood TV Enterainment Unit?

Answer 3: 9000

14 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of RPM Fitness RPM300 3.5 HP Peak Multi Function Motorised Treadmill ?

Answer 1: 50000 or More

Q2: What is the combined MRP of Forth Skinny Women Light Blue Jeans & Sketchers Women Flat Sandals?

Answer 2: 5574

Q3: What is the MRP Philips BHS386 Kerashine Protection Hair Straightener ?

Answer 3: 2395

13 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar Set Raw Silk?

Answer 1: 17599

Q2: What is the MRP of Samsung 29L Slim Fry Convection Microwave Oven?

Answer 2: 14990

Q3: What is the MRP Aksa Printer Jacquard Saree?

Answer 3: Less Than 15000

12 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of SanDisk Pen Drive?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Mi Ultra HD (4K) LED Smart Android TV?

Answer 2: 29999

Q3: What is the MRP of Couchette Bean Bag Chair With Bean Filling?

Answer 3: 6999

10 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the correct MRP of Logitech HD Webcam C615?

Answer 1: 7495

Q2: What is the MRP of Boat Airpodes 402 Bluetooth Headset?

Answer 2: 5990

Q3: What is the MRP of Full Rim Rectangle Anti Glare & Blue Cut Computer Glass?

Answer 3: Less Than 3000

9 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Lenovo Ideapad Flex 5 Core i5 10th Gen 2 in 1 Laptop?

Answer 1: 95090

Q2: What is the MRP of the JBL Extra Bass Bluetooth Headset?

Answer 2: 3499

Q3: What is the MRP of Safari Medium Check – in Luggage Bag?

Answer 3: Less Than 15000

8 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz

Q1: What is the MRP of Asus ROG Phone 3 Black 129GB 12GB RAM?

Answer 1: Less Than 60000

Q2: What is the combined MRP of Asus ROG Strix Fusion 300 Virtual 7.1 LED Gaming Wired & Asus Rog Twin View Dock 3 Gamepad?

Answer 2: 34499

Q3: What is the MRP of Logitech G402 Wired Optical Gaming Mouse?

Answer 3: 2995

7 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Luminous Recharge RC1800-150AH Tall Tubular Battery Tubular Inverter Battery?

Answer 1: 17170

Q2: What is the combined MRP of Hiputee Reversible & Rectangular Dog/Cat Bed & Nema Pet Harness Collar and.

Answer 2: 4751

Q3: What is the MRP of Bharat Lifestyle Desy Fabric 3+1+1 Blue Sofa Set?

Answer 3: 49999

6 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of A Game Of Thrones Leather Cloth Boxes Set?

Answer 1: Less Than 11500Q2: What is the MRP of Flipkart Perfect Home Studio Metal Open Book Shelf?

Answer 2: 2759

Q3: What is the combined MRP of Sony UBP-X700 4K Ultra HD Dolby Atmos & DTS-X Blu-ray Player?

Answer 3: 34900

5 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Epson L3100 Multi-function Color Printer?

Answer 1: 11899

Q2: What is the MRP of Louis Philippe Men Slim Fit Self Design Spread Collar Formal Shirt?

Answer 2: 1999

Q3: What is the MRP of Bosch Dishwasher?

Answer 3: Less than 47000

4 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz  Answer

Q1: What is the MRP of Samsung 192 L Direct Cool Single Door 4 Star Refrigerator With Base Drawer?

Answer 1: Less than 22000

Q2: What is the MRP of Eufy Robovac G10 Hybrid ME- T2150G21 Robotic Floor Cleaner with 2 in 1 Mopping and..

Answer 2: 21999

Q3: What is the MRP of Realme 370 Deg 1080p Wifi Smart Security Camera ?

Answer 3: 3999

3 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Aristocrat Mojorucksack 45 L?

Answer 1: 3400

Q2: What is the MRP of Havells 26L storage water geyser?

Answer 2: Less Than 14500

Q3: What is the MRP of JBL Flip Essential IPX7 Waterproof 17 W Bluetooth Speaker?

Answer 3: 8999

2 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Quiz  Answers

Q1: What is the MRP of painting mantra wood photo frame set of 232?

Answer 1: Less Than 4000

Q2: What is the combined MRP of Allen Solly AS000010 analog watch for Men and Allen Solly AS000017D analog

Answer 2: 3857

Q3: What is the MRP of Adom homes Atlanta leatherette 3 2 brown sofa set?

Answer 3: 57998

1 January 2021 Flipkart Daam Sahi Hai Answers

Q1: What is the MRP of Adidas DROGO W Running Shoes For Women?

Answer 1: 2600 or more

Q2: What is the MRP of boAt Rockerz 450 Bluetooth Headset?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of Griffel Solid Women Track Suit?

Answer 3: 3899

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

3. Flipkart Fake or Not Fake Answers – Click Here

4. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

5. Power Play With Champions Answers – Click Here

6. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

7. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

9. For Your Information Quiz Answers – Click Here

10. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

11. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

12. Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

13. Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

14. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

15. Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers – Click Here

Leave a Comment

error: