Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers – Win Exciting Prizes

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers – Win Exciting Prizes

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers 24 November 2020 - Win Exciting Prizes

Flipkart Trivia 27 August 2020 Answers – Win Exciting Prizes
Flipkart Fake 31 August 2020 Answers – Fake or Not Quiz
Flipkart Trivia 7 September 2020 Answers – Win Exciting Prizes

Flipkart Video Presents The Bigg Buzz Challenge, Where Users Have To Answer The 5 Question Asked About The BIG BOSS Show.

How To Play Flipkart Bigg Buzz Challenge?

  • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  • Open & Sign In To The Flipkart App.
  • Search “Game Section In The App & Find Flipkart Quiz Answers
  • Flipkart Bigg Buzz Quiz Answers
  • There Will Be A Total Of 5 Questions
  • For correct answers, you will get an assured discount

Flipkart Video Rewards : Play Flipkart Video Presents Bigg Buzz Challenge And Win Assured Rewards

1. Rs.1000 Gift Vouchers For 50 Winners.

2. Rs.50 Gift Vouchers For 2000 Winners.

3.  Supercoins For Remaining Winners

Answers Of Flipkart Bigg Buzz Challenge Quiz 24 November 2020: Win Assured Gift Voucher Or Supercoin.

Required 10 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video format.

Flipkart bigg buzz episode 7

bigg buzz challenge episode 7

Question 1. In ‘Ek Tha Raha Ek Thi Rani’ task how much money did Nicky ask from Rahul to destroy opponent team hearts?

Answer 1: 20000 BB Currency

Question 2. What did Jaan say? ‘Tu Apna Kaam Kar Sabse Badi…….?

Answer 2: Two Faced Hai

Question 3. Who according to Kavita is ‘Gunda’ of the house?

Answer 3: Aly Goni

Question 4. Which contestant won ‘Miss Shimla’ Title in 2006?

Answer 4: Rubina Dilaik

Question 5. Who Will Get Evicted This Week ?

Answer 5: None of the above ( My Prediction )

bigg buzz challenge episode 6

1.as which contestants special friend has Ali entered in the house?

Ans:-jasmin bhasin

2.jasmin said ‘ab fatega kal’ ?

Ans:-bomb

3.which contestant won the title ‘mr punjab’ in 2009?

Ans:-abhinav shukhla

4.what did abhinav make rubina eat to break her karwa chauth fast?

Ans:-kheer

5.who will be evicted this week?(it’s a poll based question)

a)niki tamboli
b)jaan kumar sanu
c)kavita kaushik
d) none of the above

Ans:-Jann Kumar Sanu (my prediction)

bigg buzz challenge episode 5

Question 1. Which Contestant Was Told By Nikki To Not Kiss Her?

Answer 1: Jaan Kumar Sanu

Question 2. What Did Ejaz Says? Toh Ab Me Jaunga Andar Aur….?

Answer 2: Fatunga

Question 3. Who Was The Only Contestant Who Did Not Vote For Nishant?

Answer 3: Naina Singh

Question 4. Which Contestant Real Name Is Neha Singh?

Answer 4: Pavitra Punia

Question 5. Who Will Get Evicted This Week ?

Answer 5: None Of The Above ( My Prediction )

bigg buzz challenge episode 4

Q1: Who Did Kavita Save From The Nominations ?

Answer 1: Eijaz Khan

Q2: Rahul Said ‘ Tu Red Zone Se Chali Gayi Toh Mein_ ? ‘

Answer 2: Pagal Ho Jaunga

Q3: How Many Instruments Does Jaan Sanu Play ?

Answer 3: 35

Q4: What Did Jaan Wanted From Nikki In The Garden Area ?

Answer 4: Kiss

Q5: Who Will Get Evicted This Week ?

Answer 5: None Of The Above  (My Prediction)

bigg buzz challenge episode 3

1.who gave rahul a back massage

ans:-niki tamboli

2.what did rahul say in one of the episodes aise hi woh tera?

ans:-atm hai

3.what is nikki tambolis birth date

ans:-21st aug 1996

.4.what is the number of songs that kumar sanu has dedicated to his wife

ans:-5

5.who will be evicted from house this week
its poll based question based on votes\

-pavita punia
-rahul vaidya
-jaan kumar sanu
-none of the above

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers - Win Exciting Prizes

bigg buzz challenge episode 2

1.who amongst the following is hot according to Eijaz?

ans:-Gauhar

2. why did Nikki break up with her ex?

ans:bore ho gayi

3.which big boss contenstants real name is “jayesh bhattacharya”?

ans:-jaan sanu

4.In the task “mere angane me tumhara kya kaam hai” what task did gauhar give to rahul?

ans:-10 swimming laps

5.who will get evicted from house this week?
(its a predict and win question)

>eizaj khan
>pavitra punia
>jaan kumar sanu
>none of the above

its a weekly quiz.

bigg buzz challenge episode 1

Question 1. Which contestant was the first to cry?

Answer : Nikitha Tamboli

Question 2. Agar mein kahu ki mein paidanshi hi

Answer : Janwar Hu

Question 3. Which contenstant rubbed haldi on siddarths hand?

Answer :Pavitra Punia

Question 4. Which contestant claims to be a heart breaker?

Answer : Nikitha Tamboli

Question 5. Which contenstant will be evicted this week?

Answer : a) Nishanth Singh Malkani
b) Eizaj Khan
c) Rahul Vaidya
d) None of the above (Answer As Per Poll : )

The Last Question is a prediction you can choose your own prediction or can view my prediction on my telegram channel as per poll.

Details of the Contest

1. Bigg Buzz Challenge is a Big Boss based game show where the host would put the question to the viewers with 4 options to choose for, viewers can answer the question accordingly.

2. The result is available to the users who have completed the quiz.

3. Users can not change their preferred prediction by re-attempting the questions during contest period.

Prizes of the Contest

Prizes shall be in the form of mystery box. It may be

  1. EGVs worth Rs. 1000
  2. EGVs worth Rs. 50
  3. 25 Supercoins
  4. 20 Supercoins
  5. 10 Supercoins
  6. 5 Supercoins

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Amazon Quiz Answers – Click Here

COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar

    This is very attention-grabbing, You’re a very professional blogger.
    I have joined your feed and sit up for in quest of extra
    of your wonderful post. Additionally, I’ve shared your
    website in my social networks

  • error

    Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)