Amazon Samsung Daily Quiz Answers 17 July – Win Rs. 10,000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Samsung Daily Quiz. We are delivering its correct answers. Amazon Samsung Daily Quiz Answers, Play and Win Rs. 10,000.

How To Play Amazon Samsung Daily Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.

Details of Amazon Samsung Daily Quiz

Name of The ContestAmazon Samsung Daily Quiz
Duration of The Contest17 July 2021 to 17 July 2021
Prize of The ContestRs. 10,000 Pay Balance
No. of Winners1

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 17 July 2021 – Win Rs. 10,000 Pay Balance

PLAY NOW

Q1: Thanks to the 6000 mAh battery, how many hours can you binge video on M32 without charging?

Answer: 25 hours

Q2: Which is the latest OneUI version that the M32 supports right out of the box?

Answer: One UI 3.1

Q3: What is the front camera resolution on the M32?

Answer: 20 MP

Q4: What is the format of the M32’s sim tray?

Answer: SIM 1 + SIM2 + Memory card

Q5: What is the maximum clock speed achievable on the M42 5G’s processor?

Answer: 2.0 Ghz

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 16 July 2021

Q1: How many hours of music playback can you get with the 6000 mAh battery on M32?

Answer: 130 hours

Q2: What version of Andriod does the M32 run on?

Answer: Android 11

Q3: Which is the rear camera configuration on the Galaxy M32?

Answer: 64 + 8+ 2+ 2 MP

Q4: What is the maximum rear camera zoom that the M32 supports

Answer: Up to 10x

Q5: Which processor powers the Galaxy M32?

Answer: Media Tek Helio G80

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 15 July 2021

Q1: What is the RAM storage on the highest variant of the M32?

Answer: 6 GB

Q2: What is the bluetooth version of the M32

Answer: Bluetooth 5.0

Q3: Which feature on the M32 lets you get amazing photos in low light?

Answer: Night mode

Q4: Which software feature on the M32 enhances your audio experience on earphones?

Answer: Dolby Atmos

Q5: What is the maximum charging wattage M32 can support?

Answer: 25W

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 14 July 2021

Q1: What makes the camera on the M32 truly versatile?

Answer: All of the above

Q2: How many hours can you browse the internet with the massive 6000 mAh battery on M32 on a single charge?

Answer: 24 hours

Q3: Which of the following cutting-edge software gives the M32 worry-free privacy and security?

Answer: All of the above

Q4: How many hours of talktime can you get can you get with the 6000 mAh battery on the M32?

Answer: 40 hours

Q5: What is the GPU on the M32 that gives you a fun gaming experience?

Answer: ARM Mali G52

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 13 July 2021

Q1: SAMOLED Displays are known to offer punchier blacks and truer colors Vs IPS LCD panels as they have a much higher

Answer: Contrast Ratio

Q2: SAMOLED displays can replicate a much wider range of colors as compared to IPS LCD panels due to their higher

Answer: Color Gamut

Q3: As SAMOLED displays can control each individual pixel, resulting in reduced power consumption vis-à-vis IPS LCD Panels, this helps the battery to:

Answer: Last Longer

Q4: What is the screen resolution of Galaxy M32?

Answer: FHD+

Q5: What is the screen brightness of M32 in high brightness mode?

Answer: 800 Nits

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 12 July 2021

Q1: Which processor powers the Galaxy M32?

Answer: Media Tek Helio G80

Q2: What is the maximum clock speed achievable on the M42 5G’s processor?

Answer: 2.0 Ghz

Q3: What is the GPU on the M32 that gives you a fun gaming experience?

Answer: ARM Mali G52

Q4: The storage on the M32 is expandable upto?

Answer: 1 TB

Q5: What is the RAM storage on the highest variant of the M32?

Answer: 6 GB

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 11 July 2021

Q1: What is the maximum rear camera zoom that the M32 supports

Answer: Up to 10x

Q2: What is the format of the M32’s sim tray?

Answer: SIM 1 + SIM2+ Memory card

Q3: The M32 comes with up to 6 GB RAM. What is the RAM type?

Answer: LPDDR4X

Q4: What is the bluetooth version of the M32

Answer: Bluetooth 5.0

Q5: Does the M32 support a 3.5mm jack

Answer: Yes

Amazon Samsung Daily Quiz Answers 10 July 2021

Q1: Which Is The Rear Camera Configuration On The Galaxy M32?

Answer: 64 + 8+ 2+ 2 MP

Q2: What Is The Front Camera Resolution On The M32?

Answer: 20 MP

Q3: What Makes The Camera On The M32 Truly Versatile?

Answer: All Of The Above

Q4: Which Of The Following Camera Features Are Available On The M32?

Answer: All Of The Above

Q5: Which Feature On The M32 Lets You Get Amazing Photos In Low Light?

Answer: Night Mode

Amazon Samsung Daily Quiz Answers

Details of The Contest Amazon Samsung Daily Quiz

1. This Contest will commence on 22 June 2021 from 11:59:00 p.m. (IST) to 24th June 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 20,000. (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

More Live Quiz Answers On Amazon Today

1. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz

2. Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz

3. Boat 501 ANC Quiz Answers

4. Amazon OnePlus 9 Series 5G

5. Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

6. Zandu Immunity Booster Quiz Answers

7. Amazon Prime Day Special Quiz Answers (All)

8. Amazon Oppo F19 Series Quiz

9. Huawei Band 6 Quiz Answers

10. Amazon Basics Quiz Answers

11. Amazon Noise Ultra Quiz

12. Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answer

13. Amazon Alexa Smart Home Quiz Answers

14. Amazon Vivo V21e Quiz Answers

15. Wahl Hair Styling Quiz Answers

16. Amazon Lenevo Monitors Quiz Answer

17. Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

18. Amazon Redmi Note 10S Quiz Answer

19. Samsung Daily Amazon Quiz Answers for 10th July 2021: Win Daily Prizes worth ₹10,000

20. Amazon iQOO Z3 Quiz Answer: Win iQOO Z3 5G smartphone

21. Amazon Quiz About Your Vehicle: Win ₹20,000

22. [Both Edition] Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers- Win Galaxy M32 from Samsung

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

Flipkart Challenge With Ranbir Kapoor Quiz Answers – Click Here

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

6. Power Play With Champions Answers – Click Here

7. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

9. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

10. For Your Information Quiz Answers – Click Here

11. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

12. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

13. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

14. Flipkart Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

15. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

Leave a Comment

error: