Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers (Both) – Win Rs. 1,000

Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz and Amazon Tecno Camon 17 Quiz is now live on Amazon. We are delivering its correct answers. Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers, Play and Win Rs. 1,000.

How To Play Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Tecno Camon 17 Series Quiz
Duration of The Contest12 July 2021 to 29 July 2021
Prize of The ContestRs. 1,000
No. of Winners200

Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers – Win ₹1000

PLAY NOW

Q1: What is the refresh rate of Camon 17 Series?

Answer: (A) 90Hz

Q2: What is the screen size of Camon 17 Series?

Answer: (C) 6.78 inch

Q3: What is the screen resolution of Camon 17 Series?

Answer: (C) FHD+

Q4: What is the processor in Camon 17 Series?

Answer: (B) Mediatek G85 /Mediatek G95

Q5: What is the battery capacity of Camon 17 Series ?

Answer: (B) 5000 mAh battery

Amazon Tecno Camon 17 Quiz Answers – Win Rs. 1,000 Pay Balance (200 Winners)


Q1: What is the camera setup on the Camon 17?

Answer: 64MP Quad Camera

Q2: What is the screen size of Camon 17?

Answer: 6.78 Inch

Q3: What is the screen resolution of Camon 17?

Answer: FHD+

Q4: What is the processor in Camon 17?

Answer: Mediatek G85

Q5: What is the battery capacity of Camon 17?

Answer: 5000 MAh Battery

Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz

Details of The Contest Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz

1. This Contest will commence on 8 July 2021 from 11:59:00 p.m. (IST) to 6th August 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.40,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

More Live Quiz Answers On Amazon Today

1. Amazon Spin The Wheel of Fortune Win prizes

2. Amazon Mi 11 Ultra 5G Quiz Answers

3. Amazon Road to Tokyo Quiz Answers

4. Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers

5. Amazon Redmi Note 10T 5G Quiz Answers

6. Amazon The Credit Card Quiz Answers

7. Amazon Prime Day Special Quiz Answers (All)

8. Amazon Oppo F19 Series Quiz

9. Huawei Band 6 Quiz Answers

10. Amazon Basics Quiz Answers

11. Amazon Noise Ultra Quiz

12. Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answer

13. Amazon Alexa Smart Home Quiz Answers

14. Amazon Vivo V21e Quiz Answers

15. Wahl Hair Styling Quiz Answers

16. Amazon Lenevo Monitors Quiz Answer

17. Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

18. Amazon Redmi Note 10S Quiz Answer

19. Samsung Daily Amazon Quiz Answers : Win Daily Prizes worth ₹10,000

20. Amazon iQOO Z3 Quiz Answer: Win iQOO Z3 5G smartphone

21. Amazon Quiz About Your Vehicle: Win ₹20,000

22. [Both Edition] Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers- Win Galaxy M32 from Samsung

23. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz

24. Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz

25. Boat 501 ANC Quiz Answers

26. Amazon OnePlus 9 Series 5G

27. Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

28. Zandu Immunity Booster Quiz Answers

More Quiz on Amazon

AMAZON DAILY QUIZ ANSWERS

1. Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers

2. Amazon Samsung Tablets Quiz Answers

3. Amazon Pay balance Quiz Answers

4. Amazon Boat Xtend Quiz Answers

5. Amazon Zandu Immunity Quiz Answers

6. Amazon Moonsoon Edition Quiz Answers

7. Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers

8. Amazon Carnival Edition Quiz Answers

9. Amazon FCUK Series Smartwatch Quiz Answers

10. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers

11. Amazon Boat 501 ANC Quiz Answers

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

6. Power Play With Champions Answers – Click Here

7. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

9. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

10. For Your Information Quiz Answers – Click Here

11. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

12. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

13. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

14. Flipkart Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

15. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

error: