Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today All Episodes

Flipkart Prize Wali Paathshala quiz Answers Today, Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers is Live. Flipkart comes with another quiz named prizewali paathshala, where you have to answer 3 question. Answer 3 questions and win amazing prizes on flipkart daily.

How To Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz? 

Table of Contents

1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download the Flipkart App from Google Play Store.

2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.

3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.

4: Go to the Games and scroll down and you will see the “prize wali paathshala” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.

5: Now there you will see 3 questions in the prize wali paathshala Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Play Flipkart Prize Wali Paathshala And Win Assured Rewards.

1. 1 Winner Smartphone.

2. Gift Vouchers

3. Supercoins For Remaining Winners

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today All Episodes – Win Exciting Prizes

(Updating answers fastest, Please refresh) 

Required 6 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video Format.


Prize Wali Paathshala Episode 80

Question 1) Who is the captain of the Indian men’s team in the ODI series against Sri Lanka in July 2021?

Answer – Shikhar Dhawan

Question 2) Which actor has announced that they are directing a movie based on the Emergency?

Answer – Kangana Ranaut

Question 3) Identify this name _ A_ _T_

Answer – MARUTI ( M,R,U,I)

Prize Wali Paathshala Episode 79

Question 1) Which olympian named ther child olympia, lighting and Thunder?

Answer – Usain Bolt

Question 2) A. R. Rahman has not given Music in which of these movies?

Answer – Dev D

Question 3) Which is these historical events happens first?

Answer – Quit India Movement

Prize Wali Paathshala Episode 78

Question 1) In the movie Swades where does Shah Rukh Khan’s character work?

Answer – NASA

Question 2) Which of these is banned in mainland China?

Answer – All of the Above

Question 3) Identify this dance form_ _L_SI

Answer – ODISSI [ O , D , S ]

Prize Wali Paathshala Episode 77

Question 1) the first newspaper printed in India was in which language?

Answer – English

Question 2) Which of these people has also served as the Governor of RBI?

Answer – Option 2

Question 3) Which of these countries has the cow as its national animal?

Answer – Nepal

Prize Wali Paathshala Episode 76

Question 1) Which of these players gives his name to a type of run out in cricket?

Answer – Vinoo Mankad

Question 2) Which of these is not situated in rajasthan?

Answer – Option 3 (CHATURBHUJ TEMPLE)

Question 3) In which year was sholay released?

Answer – 1975

Prize Wali Paathshala Episode 75

Question 1) The ozone layer in the atmosphere is made up of which element?

Answer – Oxygen

Question 2) Which actor has played the real-life Indian Prime Minister onscreen?

Answer – Anupam Kher

Question 3) Which Indian city hosted the Asian games twice?

Answer – New Delhi

Prize Wali Paathshala Episode 74

Question 1) Which of these cities was built after independence of India?

Answer – Chandigarh

Question 2) Which of these companies is not headquartered in Mumbai?

Answer – ITC

Question 3) Which blood group is known as the ‘universal donor’?

Answer – O-

Prize Wali Paathshala Episode 73

Question 1) Identify this medical instrument _ _ _ _ETER

Answer – OXIMETER [ O , X , I ]

Question 2) Which of these women have never served as the Chief Minister of an Indian state?

Answer – Option 4

Question 3) Who narrates the events of the Kurukshetra war to the blind – Dhritarashtra?

Answer – Sanjay

Prize Wali Paathshala Episode 72

Question 1) Which of these countries banned Twitter in June 2021 after a problematic tweet by its President?

Answer – Nigeria

Question 2) Which of these cricketers has hit a triple century in a test match?

Answer – Option 1

Question 3) Identify this musical instrument _ _ NT_O_

Answer – Santoor [ S , A , O , R ]

Prize Wali Paathshala Episode 71

Question 1) Who does the Indian President submit their resignation to?

Answer – Vice President

Question 2) Which brand has not served as the main sponsor of the Indian cricket team?

Answer – Tata

Question 3) Tacos and Burritos are dishes from which country?

Answer – Mexico

Prize Wali Paathshala Episode 70

Question 1) Which animal gets its name from an Indian language?

Answer – Cheetah

Question 2) Which of these is not found in a pair in a human body?

Answer – Liver

Question 3) Which of these forts appears in the Batman movie ‘The Dark Knight Rises’?

Answer – Mehrangarh

Prize Wali Paathshala Episode 69

Question 1) Which of these actors has appeared in a Spiderman movie?

Answer – Irrfan Khan

Question 2) Which newspaper launched #CutTheShame campaign to raise awareness about periods?

Answer – The Times of India

Question 3) Identify this town. _A_A_ASI

Answer – Varanasi [ V , R , N ]

Prize Wali Paathshala Episode 68

Question 1) Who has composed and sung ‘Tu Thaane Le’ – the Indian team’s theam song for the Olympics?

Answer – Mohit Chauhan

Question 2) Which of these flags belongs to the country whose PM is Sheikh Hasina?

Answer – Bangladesh

Question 3) Identify this women cricketer’s name S _ _ _ A L _?

Answer – SHAFALI [ H , A , F , I ]

Prize Wali Paathshala Episode 67

Question 1) Which of these organization jointly developed the mYoga app that was launched on Yoga Day?

Answer – WHO

Question 2) The father of which of these cricketers is a former Ranji Trophy player?

Answer – Cheteshwar Pujara

Question 3) In which sport did Dingko Singh win an Asian games gold medal for India?

Answer – Boxing

Prize Wali Paathshala Episode 66

Question 1) Taj Mahal was built in which century?

Answer – 1600

Question 2) Identify this city. _ _ _ G_RH

Answer – ALIGARH [ A , L , I , A ]

Question 3) Which celebrity was not born in India?

Answer – Deepika P

Prize Wali Paathshala Episode 65

Question 1) Identify this food item _ U S _ A R _?

Answer – Mustard [ M , T , D ]

Question 2) Which of these companies was not founded by an IIT graduate?

Answer – OYO

Question 3) The India vs New Zealand World Test Championship final was held in which city?

Answer – Southampton

Prize Wali Paathshala Episode 64

Question 1) Which Company Makes A Video Calling Device Named Portal

Answer – Facebook

Question 2) Which Of These Animals Can Be Seen On The National Emblem Of India?

Answer – Horse

Question 3) After Which Of These Personalities Is The Varanasi Airport Named?

Answer – Lal Bhadur Shastri

Prize Wali Paathshala Episode 63

Question 1) Which of these is not the name of a product made by Google?

Answer – Zoom

Question 2) Who made a cameo in Student of the Year 2?

Answer – Will Smith

Question 3) Identify this animal_I_A_FE

Answer – GIRAFFE (G,R,F)

Prize Wali Paathshala Episode 62

Question 1) Which of these car brands is not named after a person?

Answer – Fiat

Question 2) Identify this creature _O_N_ILL

Answer – Hornbill [ H , R , B ]

Question 3) What is the covid-causing virus variant detected in India called?

Answer – Delta

Prize Wali Paathshala Episode 61

Question 1) Which brand was originally made in India?

Answer – Fiama Di Wills

Question 2) Which of these cricketers is nicknamed ‘Jinx’?

Answer – Option 4

Question 3) Which river does not host the Kumbh Mela on its banks?

Answer – Narmada

Prize Wali Paathshala Episode 60

Question 1) Identify this name _ _KH_ AN

Answer – POKHRAN ( P,O,R)

Question 2) Who amongst these PMs never got married?

Answer – Atal Bihari Vajpayee (Option 2)

Question 3) Which country produced the ‘Sinovac’ vaccine for Covid-19?

Answer – China

Prize Wali Paathshala Episode 59

Question 1) Which animal has Indian breeds named Mehsana and Murrah?

Answer – Buffalo

Question 2) Which instrument did Ustad Bismillah Khan play?

Answer – Shehnai

Question 3) Which is the birth year of PM Narendra Modi?

Answer – 1950

Prize Wali Paathshala Episode 58

Question 1) Which tournament is scheduled to be held in India in 2021?

Answer – T20 World Cup

Question 2) Which flag does not belong to a country bordering India?

Answer – Japan (Option 2)

Question 3) Identify this name. _ _U_ AM

Answer – GAUTAM (G,A,T)

Prize Wali Paathshala Episode 57

Question 1) Identify this river. _H_MBA_

Answer – Chambal ( C , A , L )

Question 2) Who has an international cricket stadium named after them?

Answer – Arun Jaitely

Question 3) Which game has less than 11 players in the team?

Answer – Volleyball

Prize Wali Paathshala Episode 56

Question 1) What is the name of the fund chaired by the Prime Minister of India?

Answer – PM Cares

Question 2) Which of these buildings has a number in its name?

Answer – Option 4

Question 3) Where was the Formula 1 Indian Grand Prix held?

Answer – Uttar Pradesh

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers : Win Supercoins or Vouchers – Click Here

4. Amazon Quiz Answers – Click Here

5. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

Prize Wali Paathshala Episode 55

Question 1) Identify this surname. _AD_ _A

Answer – Jadeja [ J , E , J ]

Question 2) Which animal is the state animal of West Bengal?

Answer – Fishing Cat

Question 3) In which year did Mahatma Gandhi lead the salt march to Dandi?

Answer – 1930

Prize Wali Paathshala Episode 54

Question 1) Which animal has poor eyesight?

Answer – Rhinoceroses

Question 2) Which part of the human body makes blood cells?

Answer – Bones

Question 3) In which year did Virat Kohli make his debut in international cricket?

Answer – 2008

Prize Wali Paathshala Episode 53

Question 1) Which of these places did not come under Indian control on August 15 1947?

Answer – Goa

Question 2) Which of these places did not come under Indian control on August 15 1947?

Answer – Saina Nehwal

Question 3) In Feb 2021 which singer released a song named RiRi about Rihanna?

Answer – Diljit Dosanjh

Prize Wali Paathshala Episode 52 Answers

Question 1) Which of these apps has a feature called ‘Spaces’?

Answer – Twitter

Question 2) In the movie ‘Mr India’ which of these objects makes the wearer invisible?

Answer – Wrist watch

Question 3) Identify this surname. A_VAN_

Answer – ADVANI

Prize Wali Paathshala Episode 51 Answers

Question 1) Where is India’s tallest mountain located?

Answer – Sikkim

Question 2) Which of these business groups was started first?

Answer – Wadia

Question 3) Which of these father-son duos are also called Jai Kishan-Jai Hemant?

Answer – Option 4

Prize Wali Paathshala Episode 50 Answers

Question 1) Identify this plant. _ A M B _ _

Answer – Bamboo [B, O, O]

Question 2) Which of these actors is an engineer?

Answer – Tapsee Pannu

Question 3) Which of these landmarks was not built by the British?

Answer – Tajmahal Palace (Option A)

Prize Wali Paathshala Episode 49 Answers

Question 1) Which City IPL team changed their name for IPL 2021 season?

Answer – Mohali

Question 2) Which of these actress did not win the Miss India competition?

Answer – Priyanka Chopra

Question 3) Who among these has served as Chief Minister of a state?

Answer – Rajnath Singh

Prize Wali Paathshala Episode 48 Answers

Question 1) Which of these cities is not a state capital?

Answer – Ahmedabad

Question 2) Identify this personality. _ _ JI_AO

Answer – BAJIRAO (B, A , R)

Question 3) In May 2021 aboard which airline did a couple in Tamil Nadu conduct their wedding?

Answer – Spicejet

Flipkart Prize Wali Paathshala Episode 47 Answers

Question 1) Which of these technologies is named after a person?

Answer – Dolby

Question 2) Which of these movies does not contain the name of a place?

Answer – Option C (Tubelight)

Question 3) Which cricketer has not played a Twenty20 match for India yet?

Answer – Prithvi Shaw

Prize Wali Paathshala Episode 46 Answers

Question 1) In which of these states would you find an Indian Rhinoceros in the wild?

Answer – Assam

Question 2) Which actor owns the Pro Kabaddi team Jaipur Pink Panthers?

Answer – Abhishek Bachchan

Question 3) Which of these materials is not made from plants?

Answer – Silk

Prize Wali Paathshala Episode 45 Answers

Question 1) Which freedom fighter was killed in a gunfight with the British at Alfred Park in Prayagraj?

Answer – Chandra Shekhar Azad

Question 2) Which of these real-life characters has Abhishek Bachchan not played on screen?

Answer – Charles S

Question 3) Identify this town _ _NAR_.

Answer – KONARK [K , O, K]

Flipkart Prize Wali Paathshala Episode 44 Answers

Question 1) Identify this personality. _ _J_ _WAL

Answer – Kejriwal [ K , E , R , I ]

Question 2) Which celebrity’s poster was showered with milk for his efforts in helping people during the pandemic?

Answer – Sonu Sood (Option 3)

Question 3) Who served as the Prime Minister after Pt. Jawaharlal Nehru?

Answer – L B Shastri

Prize Wali Paathshala Episode 43 Answers

Question 1) Which of these brands is owned by an Indian company?

Answer – Jaguar

Question 2) Which of these couples got married in a palace?

Answer – Nick & Priyanka (Option D)

Question 3) The foundation stone for which of these was laid by Mian Mir – a Sufi saint?

Answer – Golden Temple

Prize Wali Paathshala Episode 42 Answers

Question 1) Which of these brands is owned by MS Dhoni?

Answer – Seven

Question 2) The Bharat Ratna award is in the shape of which of these?

Answer – Peepal Leaf

Question 3) In which year did Indira Gandhi impose the Emergency?

Answer – 1975

Prize Wali Paathshala Episode 41 Answers

Question 1) In which of these years did India not fight a war with Pakistan?

Answer – 1975

Question 2) Identify the logo of ‘Telegram’.

Answer – Option 3

Question 3) Identify this place. _ _ _ IPUR

Answer – Udaipur

Prize Wali Paathshala Episode 40 Answers

Question 1) Where was Mahatma Gandhi when India became independent?

Answer – Kolkata

Question 2) Who amongst these is not a child of a sportsperson?

Answer – Mary Kom

Question 3) Which of these states did not see a new government elected in 2021?

Answer – Uttarakhand

Prize Wali Paathshala Episode 39 Answers

Question 1) Starting in the 19th century which of these princely states was ruled by Begums for over a century?

Answer – Bhopal

Question 2) Which of these can breathe underwater?

Answer – Shark

Question 3) In which of these years has India not won a world cup in cricket?

Answer – 2003

Prize Wali Paathshala Episode No. 38 Answers

Question 1) Which university co-developed the Covishield vaccine?

Answer – Oxford

Question 2) Who was the leading run-scorer in the IPL 2021 at the time it was suspended?

Answer – Shikhar D

Question 3) Salman Khan’s film Radhe: Your Most Wanted Bhai is based on a film made in which language?

Answer – Korean

Prize Wali Paathshala Episode No. 37 Answers

Question 1) The co-founder of which of these companies recently announced that he was divorcing his wife?

Answer – Microsoft

Question 2) Sputnik V-the Russian vaccine was named after the world’s first what?

Answer – Satellite

Question 3) Who of the following was not the son of Mughal Emperor Akbar?

Answer – Khusrau

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 36

Question 1) What does the name of the cyclone ‘Tauktae’ mean?

Answer – Gecko

Question 2) Which country originally developed the game PUBG?

Answer – South Korea

Question 3) Which of these animals cannot roar?

Answer – Cheetah

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 35

Question 1) How many months are there in a century?

Answer – 1200

Question 2) Which of these is not a UNESCO world heritage site?

Answer – Option 3

Question 3) Which of these mountain ranges are found in Rajasthan?

Answer – Aravali

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 34

Question 1) Which of these monuments did Emperor Akbar build after conquering Gujarat?

Answer – Option 3

Question 2) Guess this famous actor’s name. _ A N_EE_

Answer – Ranveer (R,V,R)

Question 3) What term is used for a word that is spelt the same forward and backwards?

Answer – Palindrome

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 33

Question 1) Which of these film stars was noticed in the TV series ‘Fauji’?

Answer – Shahrukh Khan

Question 2) The process where plants lose water through their leaves is called?

Answer – Transpiration

Question 3) Select the odd one out.

Answer – Bappi Lehri

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 32

Question 1) Which number comes next 1-2-3-5-8-13 _?

Answer – 21

Question 2) Which of these cricketers did not marry in the year 2020?

Answer – Jasprit B

Question 3) Who was the last Mughal emperor to have sat on the throne of Delhi?

Answer – Bahadur Shah II

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 31

Question 1) Which of these buildings is located in Mumbai?

Answer – Option 1

Question 2) The Indian Railways is divided into how many zones?

Answer – 17

Question 3) What is the term used to describe ‘BEAT’ in Indian classical music?

Answer – Taalam

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 30

Question 1) In which country is the tomb of the first Mughal emperor situated?

Answer – Afghanistan

Question 2) What do we call the phenomenon that resists the movement of stationary objects?

Answer – Inertia

Question 3) Which flower was the basis of a super-hit song by Badshah featuring Jacqueline Fernandez?

Answer – Marigold (Option 3)

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 29

Question 1) Which of these mountains is located in Asia?

Answer – Mount Fuji

Question 2) Whom did Mughal Emperor Shah Jahan choose as his successor?

Answer – Dara Shikoh

Question 3) On which of these rivers is one of the songs from the movie ‘Haider’ based?

Answer – Jhelum

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 28

Question 1) Which of these water bodies is the largest in the world?

Answer – Pacific Ocean

Question 2) Which letter of the English alphabet is the most used in normal writing?

Answer – E

Question 3) Which of these girls has been having a super-viral ‘pawri’ video on the internet?

Answer – Option 4

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 27

Question 1) If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week?

Answer – 168

Question 2) Which of these actors is the son of a famous poet?

Answer – Farhan Akhtar

Question 3) Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence?

Answer – Pondicherry

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 26

Question 1) Which is the longest side of a right-angled triangle?

Answer – Hypotenuse

Question 2) Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?

Answer – Bangladesh

Question 3) Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Riteish Deshmukh and Genelia D’souza?

Answer – Pretty Zinta

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 25

Question 1) Which of these is the odd one out?

Answer – Flute

Question 2) Which of these commonly used spice is called ‘Dal chini’ in Hindi?

Answer – Cinnamon

Question 3) Which of these animals is not found in India?

Answer – Moose

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 24

Question 1) On which continent is the world’s driest place found where it rains the least?

Answer – Antarctica

Question 2) Which social media star had earlier gained popularity with the TV series Phulwa in 2011?

Answer – Option 1

Question 3) How many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer – 10

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 23

Question 1) How many pairs of ribs does a normal adult human being have?

Answer – 12

Question 2) What name is collectively given to the petals of a flower?

Answer – Corona

Question 3) Whose birthday on 29th August is celebrated as National Sports Day in India?

Answer – Option 2

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 22

Question 1) Tipu Sultan was the ruler of which kingdom?

Answer – Mysore

Question 2) In which branch of mathematics would you come across the terms sine-tangent and cos?

Answer – Trigonometry

Question 3) Which of these fruits does not grow on a tree?

Answer – Strawberry

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 21

Question 1) In which city is the Biju Patnaik International airport located?

Answer – Bhubaneswar

Question 2) Which monument can be seen on the 200 Indian currency note?

Answer – Option 3 (Sanchi Stupa)

Question 3) What is the full form of IP in computer language?

Answer – Internet Protocol

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 20

Question 1) Which of these apps was launched in India after the ban of TikTok?

Answer – Chingari

Question 2) Which of these container ships got stuck in the Suez Canal and blocked it for days in March 2021?

Answer – Ever given

Question 3) What is the full form of FTW?

Answer – For the win

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 19

Question 1) In which city was the Indian National Congress founded?

Answer – Bombay

Question 2) Which of these statue is built on the river Narmada?

Answer – Statue of Unity (option 4)

Question 3) What are permanently frozen lakes called?

Answer – Glacier

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 18 Makhee se Virus?

Question 1) Which social media portal has created Horizon – a new virtual world that allows people to explore – connect with others and play games?

Answer – Facebook

Question 2) Which of these diseases is spread by the common housefly?

Answer – Cholera

Question 3) What is arachnophobia the fear of?

Answer – Spiders

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 17 Asia’s Largest Prison

Question 1) In 1952 who became the first Vice President of India?

Answer – Image 4 (Dr S Radhakrishnan)

Question 2) Which of these component does the Fungi plant lack?

Answer – Chlorophyll

Question 3) In which city would you find the largest jail in Asia?

Answer – New Delhi

Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 16 – Yamuna Yuddh

Question 1) Which of these characters is a ninja or shinobi named ______ Uzumaki?

Answer – Naruto

Question 2) Which of the following species weigh more than any other species on this planet?

Answer – Insects

Question 3) Which snake did Krishna defeat in a battle in the Yamuna river?

Answer – Kaliya

11 May Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 15 – History of Biology

Question 1) Which of these icons would you click to access Instagram TV?

Answer – Image 1

Question 2) The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?

Answer – Unique

Question 3) Which of these scientists was the first to identify a living cell?

Answer – Issac Newton

10 May Prize Wali Paathshala Quiz – Episode No. 14 – India’s Heritage Observatory

Question 1) What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?

Answer – Salt

Question 2) Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?

Answer – Jantar Mantar

Question 3) Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?

Answer – Priyanka Chopra

9 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 13 – Presidential Ride

Question 1) Which is the current official car of the President of India?

Answer – Mercedes Benz

Question 2) Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?

Answer – Earthquake

Question 3) Which of these animals has the most number of legs?

Answer – Spider

8 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Episode No. 12Plum: Fruit ya Drupe?

Q1: What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?

Answer 1: RICHES SCALE

Q2: Which of these fruits is defined as a drupe?

Answer 2: PLUM

Q3: In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?

Answer 3: PUNE

7 May Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – The Rebel Sepoy – Episode No. 11

Q1:  In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?

Answer 1: Barrackpore

Q2: Which of these birds is the state bird of West Bengal?

Answer 2: W Kingfisher 

Q3: Guess the animal W_RTH_G

Answer 3: Warthog 

6 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Sultans of Twitter – Episode No. 10

Answer 1: Barak Obama

Q2: Which country has the world’s largest rainforests?

Answer 2: brazil

Q3: Which of these parts of the body is made out of keratin?

Answer 3: nails

5 May Prize Wali Pathshala Quiz Answers – Dhoom Machale – Episode No. 09

Q1: Which of these actors did not play the villain in the dhoom film series ?

Answer 1: UDAY CHOPRA

Q2: Which Korean boy band has a fan following called ARMY ?

Answer 2: BTS

Q3: What is the fear of colours called?

Answer 3: CROMOPHOBIA

4 May Prize Wali Pathshala Quiz Answers – Olympic Champions – Episode No. 08

Q1: Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

Answer 1: HELIUM

Q2: Which country has won th most medals in the history of Olympic Games?

Answer 2: USA

Q3: Which of these is not a fossil fuel?

Answer 3: FIREWOOD

3 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Mughal Era Tombs – Episode No. 07

Q1: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer 1: Charminar

Q2:Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Q3: What is the full form of  BIB?

Answer 3: Boss is back

2 May Prize Wali Pathshala Answers – The Mango Season- Episode No. 06

Q1: Which element is the main component of diamonds?

Answer 1: Carbon

Q2: Who was the last Governor General of India?

Answer 2: C Rajgopalchari

Q3: Which of these is NOT a kind of mango?

Answer 3: Hariyali

1 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Inquilab Zindabad- Episode No. 05

Q1: Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

Answer 1: Kerala

Q2: Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Q3: The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry ice?

Answer 3: Carbon Dioxide

30 April Prize Wali Pathshala Answers – Internet Favorite Celebrity- Episode No. 04

Q1: Which is the next number in the series: 1 – 8 – 27 – 64 – ___?

Answer 1: 125

Q2: Who is the present Chief Minister of Rajasthan?

Answer 2: ASHOL GEHLOT

Q3: Which natural disaster is responsible for the creation of a tsunami?

Answer 3: EARTHQUAKE

29 April Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Internet Favorite Celebrity- Episode No. 03

Q1: Which of these vegetables does NOT grow above the ground?

Answer 1: TURNIP

Q2: Which Indian celebrity has the most number of followers on Instagram?

Answer 2: VIRAT KOHLI

Q3: Which country is currently ruled by King Rama X?

Answer 3: THAILAND

9 May Prize Wali Pathshala Answers – Chuk Chuk Rail Gaadi- Episode No. 02

Q1: World’s highest rail bridge has been built over which river?

Answer 1: CHENAB

Q2: Which of these food items will float in plain water?

Answer 2: APPLE

Q3: Which of these acids is commonly found being used in the kitchen?

Answer 3: ACETIC ACID

27 April Prize Wali Paathshala Quiz Answers – The Pathshala Resumes -Episode No. 01

Q1: Which planet in our solar system has a day that is longer than its year?

Answer 1: venus

Q2: Where did the Dandi March start from?

Answer 2: AHMEDABAD

Q3: Which of these actresses was originally named Ashwini?

Answer 3: SHILPA SHETTY

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

Flipkart Challenge With Ranbir Kapoor Quiz Answers – Click Here

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Power Play With Champions Answers – Click Here

6. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

7. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

9. For Your Information Quiz Answers – Click Here

10. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

11. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

12. Flipkart Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

13. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

14. Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers – Click Here

More Live Quiz Answers On Amazon Today

1. Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

2. Amazon Kids Carnival Quiz Answers

3. Amazon Intel Laptops Quiz Answers

4. Amazon Mandela Day Quiz Answers

5. Amazon Noise Pulse Quiz Answer

6. Amazon Aquaguard Quiz Answer

7. Amazon LG OLED TV Quiz Answer

More Amazon Quiz

1. Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz Answers

2. Amazon Mi 11 Ultra 5G Quiz Answers

3. Amazon Road to Tokyo Quiz Answers

4. Amazon IFB Washing Machine Quiz Answers

5. Amazon Redmi Note 10T 5G Quiz Answers

6. Amazon The Credit Card Quiz Answers

7. Amazon Prime Day Special Quiz Answers (All)

8. Amazon Oppo F19 Series Quiz

9. Huawei Band 6 Quiz Answers

10. Amazon Basics Quiz Answers

11. Amazon Noise Ultra Quiz

12. Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answer

13. Amazon Alexa Smart Home Quiz Answers

14. Amazon Vivo V21e Quiz Answers

15. Wahl Hair Styling Quiz Answers

16. Amazon Lenevo Monitors Quiz Answer

17. Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

18. Amazon Redmi Note 10S Quiz Answer

19. Samsung Daily Amazon Quiz Answers : Win Daily Prizes worth ₹10,000

20. Amazon iQOO Z3 Quiz Answer: Win iQOO Z3 5G smartphone

21. Amazon Quiz About Your Vehicle: Win ₹20,000

22. [Both Edition] Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers- Win Galaxy M32 from Samsung

23. Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz

24. Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz

25. Boat 501 ANC Quiz Answers

26. Amazon OnePlus 9 Series 5G

27. Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

28. Zandu Immunity Booster Quiz Answers

error: