Amazon Intel Laptops Quiz Answers – Win Rs. 10000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Intel Laptops Quiz. We are delivering its correct answers. Play Amazon Intel Laptops Quiz Answers And Win Rs. 10000.

How To Play Amazon Intel Laptops Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Intel Laptops Quiz
Duration of The Contest14 July 2021 to 27 July 2021
Prize of The ContestRs. 10000
No. of Winners20

Amazon Intel Laptops Quiz Answers – Win Rs. 10000 | 20 Winners

PLAY NOW

Q1: Which Is The World’s Best Processor For Thin & Light Laptops?

Answer: 11th Gen Intel Laptops® Core™ Processors

Q2: The 11th Gen Intel Laptops® Core™ Processor-Based Laptops Offer 32% Faster Productivity Compared To Older Laptops.

Answer: TRUE

Q3: Which Of The Following Features Describe The Laptops Powered By The Intel Laptops® Evo™ Processors?

Answer: All of the above

Q4: The Intel Laptops® Wi-Fi 6 Technology Delivers Up To _______ Faster Connectivity Versus Standard Wi-Fi.

Answer: 3x

Q5: Which Is The Latest Graphics Technology Built Into 11th Gen Intel Laptops® Core™ Processors?

Answer: Intel Laptops® Iris® Xe Graphics

(Previous) Amazon Intel Laptop Quiz Answers – Win Rs. 10000

Question 1. The Core i9-10900k processor is Intel’s fastest gaming processor. 

Answer : True

Question 2. Which of these performance optimizations are available on the 10th gen Intel Core mobile processors?

Answer : All of the above

Question 3. The Wi-Fi 6 Intel feature delivers responsive game play, nearly 3X faster downloads, and more reliable connections.

Answer : True

Question 4. The 10th Gen Intel Core processors powered by Intel Quick Sync Video, support which of the following activities.

Answer : All of the above

Question 5. Which hardware part from Intel is dubbed as ‘the USB-C that does it all’?

Answer : Thunderbolt 3

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of the Amazon Intel Laptops Quiz

1. This Contest will commence on 23 July 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 05 August 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (twenty) participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.10,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

1.. Amazon Mi 11X 5G Series Quiz Answers

2.. Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

3.. Amazon Kids Carnival Quiz Answers

4.. Amazon Mandela Day Quiz Answers

Amazon Bournvita Quiz Answers

Oppo Headsets Quiz Answers

Amazon Boat Progear Quiz Answers

OnePlus Tv Quiz

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Microsoft Laptop Quiz Answers

Amazon World Chocolate Day Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Philips Shaver Quiz Answers

Leave a Comment

error: