Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today All Episodes Season 2

Flipkart announced another interesting video show named Ladies Vs Gentlemen where users have to answer the correct answer about the India’s thinking. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today. All The Season 2 Episodes Answers Are Provided Here. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Season 2.

How To Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz? 

  • 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download the Flipkart App from Google Play Store.
  • 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Ladies vs Gentleman” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • 5: Now there you will see 3 questions in the Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Quiz Name:Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:All Episodes
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers All Episodes Season 2 2021- Win Gift Voucher & Supercoins (Season 2)

Episode 30 -Open Relationships

Q1: What % of people believe that women have to be a stricter parent while men only spoil kids?

Answer: 50%

Q2: What % of people are okay with being in an open relationship?

Answer: 30%

Q3: What % of men feel that women should not use swear words?

Answer: 60%

Episode 29 -Childhood horrors

Q1: What % of men jealous when their partner get attention from another man?

Answer 1: 80%

Q2: What % of people believe women feel unsafe even around men they know?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people think that women are more romantic than men?

Answer 3: 70%

Episode 28 -Mother-In-Law Tantrums!

Q1: What % of men are fed up with being constantly messaged by their partners?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people believe it’s ok for women to be paid lesser than men for the same job?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that women make great mothers but awful mothers in law

Answer 3: 70%

Episode 27 – Live-In Your Sanksaar

Q1: What % of women have an issue with sharing a washroom with men?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people believe that a live-in relationship is not sanskaari??

Answer 2: 60%

Q3: What % of men believe that it is necessary to agree with their partner to maintain a happy relationship??

Answer 3: 80%

Episode 26 -Beauti Without Brain

Q1: What % of people believe that homemakers should also be given a salary?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people think that women take undue advantage of their gender to advance in their careers?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men think that most beautiful women don’t have brains?

Answer 3: 60%

Episode 25 -Men or Mechanics

Q1: What % of people believe women are more mature than men?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men believe that they don’t need permission for sex from their partner?

Answer 2: 50%

Q3: What % of women are comfortable farting in front of their partners?

Answer 3: 60%

Episode 24 – Colorblind

Q1: What % of men don’t know the names and shades of different colors?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people believe that men smoke and drink to escape their frustrations?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women don’t mind marrying a man shorter than them?

Answer 3: 60%

Episode 23 – Men or Mechanics

Q1: What % of men believe that women feel happy only when they are given materialistic things?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people feel uncomfortable seeing a woman breastfeed in public?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that men are responsible for handling all technical repair and maintenance within the house?

Answer 3: 80%

Episode 22 -Jay gets frustrated

Q1: What % of men scratch their body parts in public?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men believe that they call the shots in a maritial relationship

Answer 2: 80%

Q3: What % of women believe that they are much better at bargaining then thier partners

Answer 3: 70

Episode 21 -Homophobia

Q1: What % of men feel that women take away their personal space in a relationship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that women holding hands is a sign of friendship but men doing the same men they are gay?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people run away after seeing the girl. boy on their first date?

Answer 3: 60%

Episode 20 – Calling out violence

Q1: What % of people feel that men make better friends than women?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men believe that violence is a form of showing love towards their partner?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people still check out their exes on social media?

Answer 3: 70%

Episode 19 -Devoleena’s Secret

Q1: What % of people believe men pretend to be afraid of their partners?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that women misinterpret feminism?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men prefer women with make-up?

Answer 3: 60%

Episode 18 – Body Hair Banter!

Q1: What % of women are better at asking for help than men?

Answer 1: 80%

Q2: What % of people think that having a child before marriage is shameful?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men are turned off by body hair on women?

Answer 3: 60%

Episode 17 – Fake Orgasms

Q1: What % of men expert their partners to wait for them to have dinner

Answer 1: 70%

Q2: What % of men think that women fake their orgasms

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that men boast about their achievments more than women do

Answer 3: 70%

Episode 16 -Sense of Humour

Q1: What % of people believe that men have a better sense of humour than women?

Answer 1: () 60%

Q2: What % of people believe that in the case of any problem it is always the boy who makes the mistake first

Answer 2: () 50%

Q3: What % of men feel that women always have a taunt for everything

Answer 3: () 70%

Episode 15 – Insecure Men

Q1: What % of men feel insecure in front of a woman who is more educated than them

Answer 1: () 40%

Q2: What % of people believe women are more demanding than men

Answer 2: () 80%

Q3: What % of men believe that women don’t have a sense of direction

Answer 3: () 70%

Episode 14 : Men don’t cry!

Q1: What % of people think that their partner patience levels have changed during lockdown

Answer 1: 70%

Q2: What % of men grew up believing that crying is womanly?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women spend all their free time shopping online?

Answer 3: 60%

Episode 13:The Perfect Body 

Q1: What percent of women are not satisfied with their body shape and size

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people believe that women should have the sole right to make a decison regarding an abortion

Answer 2: 60%

Q3: What percent of men believe that watching women sports is boring

Answer 3: 60%

Episode 12: Cultural Baggage

Q1: What percent of men feel that women should wear some sign of marriage like a mangalsutra or sindoor

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people feel that women should give up their job after conceiving a baby

Answer 2: 60%

Q3: What percent of men like women with short hair?

Answer 3: 50%

Episode 11: Couple Fight

Q1: What % of women bring up past issues in every fight

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have a problem with women who drink and or smoke

Answer 2: 60%

Q3: What % of people feel that there should be a curfew on men at night

Answer 3: 60%

Episode 10:Pyaar dosti hai 

Q1: What % of people that friend should never get into a relationship as it spoils the friendship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men don’t mind accepting expensive gifts from the girl family when getting married?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women are more organized than men?

Answer 3: 70%

Episode 9: Bechara Ritesh!

Q1: What % of women believe that they are better at communicating?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people believe that men in long distance relationships definitely have another partner?

Answer 2: 50% 

Q3: What % of men are forced to diet because of their partners?

Answer 3: 60%

Episode 8 : Argumentative Women 

Q1: What percent of men believe that one can never win an argument against a women

Answer 1: 70%

Q2: What percent of men believe that an effeminate man is definitely homosexual

Answer 2: 50%

Q3: What percent of men have tried calling on the numbers where girls offer friendship or a massage

Answer 3: 60%

Episode 7:Baby, I’m Sorry! 

Q1: What percent of people believe that men who earn low income cannot provide for a secure feature

Answer 1: 50%

Q2: What percent of men do not have a problem in marrying an older woman?

Answer 2: 40%

Q3: What percent of people believe that when a women says nothing is wrong something is definitely wrong

Answer 3: 80%

Episode 6 :Dominating Women

Q1: What % of women feel that men intentionally ignore them when they are speaking?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men are alright with a woman taking charge during intimate moments

Answer 2: 70%

Q3: What % of people believe that the end answer to all gender debates is mard bachche paida nhi kar sakte

Answer 3: 50%

Episode 5 : Genelia counters Terence

Q1: What % of men believe that hobbies like dancing and singing are womanly

Answer: 50%

Q2: What % of people belive that women wearing ripped jeans or revealing clothes go against india traditional values

Answer: 50%

Q3: What % of men reuse dirty underwear by turning them inside out

Answer: 50%

Episode 4 : Cheating Men

Q1: What percent of men think that women always fight when they have their periods?

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people feel that men cheat more than women in a relationship?

Answer 2: 60%

Q3: What percent of women believe that men spend all their free time only thinking about sex?

Answer 3: 40%

Episode 3 : Devoleena Gets Too Emotional

Q1: What percent of men think they are better in decison making roles than women?

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people believe that after committing to a relationship men disappear more than women?

Answer 2: 60%

Q3: What percent of women feels that if a man does housework he ends up increasing her workload?

Answer 3: 60%

Episode 2 :

Q1:  What % of people believe that men have to stop going out with friends after marriage?

Answer 1: 50% 

Q2: What % of people feel that women are trolled more viciously than men on social media?

Answer 2: 70%

Q3. What % of people believe that men flirt with every woman they meet?

Answer 3: 50%

Episode 1: War is back

Q1: What % of people think that women are more intolerant in a relationship?

Answer: 60%

Q2:What % of people feel that men suffer slightly in abusive relationships?

Answer: 70%

Q3:What % of people believe that men do not have a bath everyday?

Answer: 40%

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

6. Power Play With Champions Answers – Click Here

7. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

9. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

10. For Your Information Quiz Answers – Click Here

11. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

12. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

13. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

14. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

Leave a Comment

error: