Amazon LG Monitor Quiz Answers – Win LG Monitor

Amazon LG Monitor Quiz Answers – Win LG Monitor

Amazon LG Monitor Quiz Answers - Win Rs. 10,000 | 10 Winners

Amazon Quiz 23 May 2020 Answers – Win Fossil Explorist Watch
Amazon Quiz 17 March 2020 – Win GoPro Hero 8
JioMart – Pre-Register To Save Upto Rs. 3,000 At Launch

Amazon is back with another Quiz Amazon LG Monitor Quiz

How To Play Amazon LG Monitor Quiz

  1. Download Amazon App from App Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon LG Monitor Quiz
Duration of The Contest02 October from 12:00:01 a.m. (IST) to 30 October 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The Contest10,000 Paybalance
No. of Winners10

Amazon LG Monitor Quiz Answers – Win Rs. 10,000 | 10 Winners

PLAY NOW

Q1: Which Of The Following Is LG’s Gaming Monitor Series?

Answer 1: UltraGear

Q2: Nano IPS Is A New Technology For ____________ In Monitors.

Answer 2: Display Screen

Q3: IPS Panels Come With 1ms Response Rate.

Answer 3: TRUE

Q4: Which Of The Following Features Describe Gaming Monitors?

Answer 4: All Of The Above

Q5: LG’s 4K Monitor 27GN950 Comes With 1ms Response Time And 144 Hz.

Answer 5: TRUE

(Previous) Amazon LG Monitor Quiz Answers – Win LG Monitor

Question 1 : Which of these is not a range of LG monitors?

Ans :- Nitro

Question 2 : LG Monitors are suitable for which of these activities?

Ans :- All of the Above

Question 3 : LG IPS Monitors have a wide angle display.

Ans :- True

Question 4 : Reader mode in LG monitors prevents _______.

Ans :- Eye Fatigue

Question 5 : Which of these is not possible with LG Monitors?

Ans :- Decoration

Join Our Telegram Channel For Instant Loot Updates
(200+ Members)

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 2 October 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 30 October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 (ten) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 10,000 Paybalance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

COMMENTS

WORDPRESS: 0
error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)