Amazon Blog Day One Quiz Answer – Win Rs. 20000

Amazon Blog Day One Quiz Answer – Win Rs. 20000

Amazon Blog Day One Quiz Answers - Win Rs. 20000 | 10 Winners

Amazon Pay Quiz Answers – Win Rs. 10,000 Paybalance
Amazon Quiz 16 April 2020 Answers – Win ₹20000
Maha Loot) VClip App – SignUp ₹20 + Refer ₹50 PayTM Proof

Amazon Blog Day One Quiz Answer – Win Rs. 20000

Amazon Blog Day One Quiz Answer – Win Rs. 20000

How To Play

  1. Download Amazon App from App Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 6 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.

Amazon Blog Day One Quiz Answer – Win Rs. 20000

PLAY NOW

1. What are the benefits of Amazon Prime membership program?

Answer : All of the above

2. Prime Day 2020 in India starts on ___________ and will run for 48 hours, offering members two full days of the best in shopping, savings and blockbuster entertainment.

Answer : Thursday, August 6

3. This Prime Day, members in India will have the opportunity to discover joy and purchase unique products from ______

Answer : All of the above

4. All packaging material used by Amazon India in the form of corrugate boxes and paper dunnage is:

Answer : True

5. Prime Day 2020 will witness over ________ new product launches from top brands across categories.

Answer : 300

(Previous) Amazon Blog Day One Quiz Answer – Win Rs. 10000 (5 June)

Question 1 : Amazon India has launched electric vehicles (EVs) in its delivery fleet in Jan 2020. How many EVs have we committed by 2025?

Ans :- 10000

Question 2 : Amazon has replaced all plastic dunnage across the fulfillment network with 100% recyclable _

Ans :- Paper

Question 3 : Amazon will soon eliminate all single use plastic used for packaging from our Fulfilment Centers by _

Ans :- June 2020

Question 4 : All packaging material used by Amazon India in the form of corrugate boxes and paper dunnage is:

Ans :- Biodegradable

Question 5 : Towards its goal of clean energy to run operations, Amazon India uses _ in 8 Fulfilment Centers and 2 Sortation Centers.

Ans :- Rooftop Solar Panels

Question 6 : To promote sustainable packaging solutions, Amazon launched packaging-free shipping service in 2019. To how many cities in India have we expanded this service so far?

Ans :- 100+ cities

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 28 July 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 08 August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 10,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon blog quiz Answers previous ( 28th May 2020)

Q1. Amazon has sellers in places like Idukki in Kerala, Anugul in Orissa and Rajpipla in Gujarat, to name a few. What percentage of our sellers are from Tier II and below cities?

Answer– Over 50%

Q2. Our Handloom and Handicraft store, showcasing selection from weavers and artisans across the length and breadth of India is called _____.

Answer – Amazon Karigar

Q3. Over _______ retailers and MSMEs sell their products on Amazon India.

Answer – Over 6 lakhs

Q4. What is the name of our global program that offers differentiated products from startups and emerging brands?

Answer – Amazon Launchpad

Q5. How many products can one find on Amazon India?

Answer – More than million products

Join Our Telegram Channel For Instant Loot Updates
(200+ Member)

DETAILS OF THE CONTEST

1. This Contest will commence on 21st May 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 02 June 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 5,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Eligibility

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

More Live Quiz On Amazon

The May Quiz Answers

Amazon Special Edition Riddles Quiz Answers

error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)