Jio IQL Tata Salt Quiz Answers – Win 1 GB Free Jio Data

Jio IQL Tata Salt Quiz Answers – Win 1 GB Free Jio Data

Jio IQL Tata Salt Quiz Answers - Win 1 GB Free Jio DataJio IQL Tata Salt Quiz Answers : Chance To Win 1 GB Free Jio Data By Completing A Quiz.

Amazon Healthy India Quiz Answers
Amazon Saheli Quiz Answers – Win Rs 10,000
Amazon Xiaomi Quiz Answers – Win Redmi K20 Pro

Jio IQL Tata Salt Quiz Answers – Win 1 GB Free Jio Data

Jio IQL Tata Salt Quiz Answers : Chance To Win 1 GB Free Jio Data By Completing A Quiz.

How To Play

Download App : CLICK HERE

Quiz Link : CLICK HERE

  • Check Banner In My Jio App And Take Help Of Answers.

Jio IQL Tata Salt Quiz Answers – Win 1 GB Free Jio Data

1. What aromatic name do we know the Kannada Film Industry by?

Answer : Sandalwood

2. Where would we commonly find plus symbol with dots within spaces that signifies four heads joined by a common body?

Answer : One Rupee Coin

3. Which former Indian Track and Field Olympian is fondly known as ‘The Flying Sikh’ owing to their speed?

Answer : Milkha Singh

4. Which newly renovated stadium in India has become the largest cricket stadium in the world?

Answer : Sardar Patel Stadium

5. Which Indian economist was born in Shanti Niketan in 1933, and was christened to mean ‘immortal’ by Rabindranath Tagore?

Answer : Amartya Sen

6. The Rajya Sabha (Upper house) consists of how many member seats?

Answer : 245

7. Kalidasa was an Ambassador to the kingdom of which of these kings?

Answer : Vikramaditya

8. Which of the following cities does not have an Indian Institute of Technology?

Answer : Aurangabad

9. Which State in India is famous for Living Root Bridges, a tourist attraction?

Answer : Meghalaya

10. Prior to its acquisition by the Government of India in 1948, what was Air India formerly known as?

Answer : Tata Airlines

Join Our Telegram Channel For instant Loot Updates

How To Check Winning

Please Check My Winnings Section In Jio Engage After 72 Hours To Check If You Are Lucky Winner Of 1 GB Jio Data.

Others Related Article

Jio Data Tricks

If you Got This article helpful then Share it with your Friends and Family.

Latest from our Blog
Latest from our Blog