Binance Learn And Earn Quiz Answers – Win Free Crypto

Binance Learn and Earn Quiz Answers, In Every Few Days Binance Comes With Learn and Earn Quizzes Where You Can Earn Free Cryptocurrencies.

Earn up to $10 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like XRPL, LISK, BTTC, BAND, UMA, BTTC, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 24th August 09:00 AM (UTC) while token supplies last!Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $XRP, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance Learn And Earn Quiz Answers (7th sep)

Binance Learn And Earn LPT Quiz Answers

Q1) What is the native token of Livepeer?

Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?

Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?

Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?

Answer: All are correct

Q5) When was Livepeer’s mainnet launch?

Answer: 2018

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?

Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?

Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?

Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?

Answer: ETH

Q10) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?

Answer: True

Binance Learn And Earn HIGH Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q6) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q7) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Q8) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q9) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q10) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum

Binance Learn And Earn OM Quiz Answers

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q5) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q6) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Binance XRP Ledger Quiz Answers: Learn & Earn $XRPL

Binance XRP Ledger Quiz Answers
XRP Ledger Quiz

Binance Learn & Earn Assured $XRP Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

Click Here

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Binance learn & earn XRP quiz will go live on 24th August 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $XRPL rewards.

Binance Learn & Earn XRP Quiz Answers

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Q5) What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Q7) Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance Lisk Quiz Answers: Learn & Earn $LSK

Binance Lisk Quiz Answers

Binance Learn & Earn Lisk Quiz Answers

Q1) Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

Q4) What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem

Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

Q8) What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct

Binance BTTC Quiz Answers

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins.

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

CHECK OUT MORE FREE OFFERS- Click Here

Leave a Comment

error: