Amazon The February Quiz Answers – Win Rs.20,000

Amazon The February Quiz Answers | Genuine Deals

Amazon The February Quiz Answers – Win Rs.20,000 Paybalance

Amazon Special Edition Quiz Answers To Win Rs 15,000
Amazon Redmi 9 Power Quiz Answers – Win Redmi 9 Power
Amazon Quiz 11 September 2020 Answers – Win Samsung Galaxy Buds

Amazon is back with another Quiz named Amazon The February Quiz. We are delivering its correct answers. Amazon The February Quiz Answers.

How To Play Amazon The February Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon The February Quiz
Duration of The Contest12 February from 00:01 a.m. (IST) to 28 February 2021 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestRs.20,000 Paybalance
No. of Winners1

Amazon The February Quiz Answers – Win Rs.20,000 Paybalance

Amazon The February Quiz Answers – Win Rs.20,000
Amazon The February Quiz

PLAY NOW

Question 1. As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer:- Valentine

Question 2. For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer:- Haryana

Question 3. Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer:- Indian Coast Guard

Question 4. 12th February is celebrated as ______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer:- Darwin

Question 5. National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer:- CV Raman

Question 6. Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer:- Tampa Bay Buccaneers

Question 7. In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer:- Gully boy

Question 8. On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer:- FW de Klerk

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 12 February 2021 from 12:00:00 A.m. (IST) to 28 February 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Pay Balance Worth Rs. 20,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

COMMENTS

WORDPRESS: 0
Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts
Join Our Telegram Channel
Latest from Genuine Deals
Latest from Genuine Deals