Amazon Small Business Quiz Answers – Win Rs. 10,000 Paybalance

Amazon is back with another Quiz named Amazon Small Business Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Small Business Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Small Business Quiz
Duration of The Contest7 December from 00:01 a.m. (IST) to 25 December 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestRs. 10,000 Paybalance
No. of Winners10

Amazon Small Business Quiz Answers – Win Rs. 10,000 | 10 Winners

PLAY NOW

1. On Small Business Day (12th of December 2020), small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __ off on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer : 70%

2. Which of the following is an Amazon program that features unique and innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answer : Amazon Launchpad

3. On Small Business Day 2020, customers will receive 10% Amazon Pay cashback on pre-paid transactions on 4 crore+ products offered by small businesses.

Answer : True

4. Which of the following statement is true about Amazon Karigar?

Answer : All of the above

5. During the Small Business Day sale (12 December 2020), which of the following options will you NOT find deals and offers on?

Answer : Jet engines

Amazon Small Business Quiz Answers – Win Rs. 10,000 Paybalance

Question 1: There are more than 6.5 lakh Indian small businesses that sell on Amazon.

Answer : TRUE

Question 2: ____ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique arts & crafts from 20 states in India, it enables weavers & artisans to showcase products handcrafted in India.

Answers : Amazon Karigar

Question 3: Which of the following is an Amazon program that features innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answers : Amazon Launchpad

Question 4: During the Great Indian Festival, small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __% on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer : 70%

Question 5: You can listen to an inspiring seller story by tapping the mic button on the Amazon app on Andoid devices and saying “Alexa, tell me an Amazon seller story”

Answer : True

Amazon Small Business Quiz Answers - Win Rs. 10,000 Paybalance

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 7th October 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 30th October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.10,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ON AMAZON

Check Out

error: