Amazon Samsung Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M31s & S20 FE

Amazon Samsung Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M31s & S20 FE

Amazon Samsung Quiz Answers - Win Samsung Galaxy M31s and S20 FE | 5 Winners

Amazon Quiz Answers Today- Win Canon M200 Mirrorless Camera
Amazon LG Monitor Quiz Answers – Win LG Monitor
Amazon Quiz 12 August 2020 Answers – Win Samsung Galaxy Note 10

Amazon Samsung Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M31s

How To Play Amazon Samsung Quiz

  1. Download Amazon App from App Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Samsung Quiz
Duration of The Contest04 October from 12:00:01 a.m. (IST) to 30 October 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestSamsung Galaxy M31s
No. of Winners5

Samsung Galaxy S20 FE Quiz

Question 1. Designed by Galaxy Fans, which of the following color options is the Samsung Galaxy S20FE available in?

Answer : All of the above

Question 2. What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy S20FE?

Answer : 120 HZ

Question 3. How close can you get to the subject with the Space Zoom of the Samsung Galaxy S20FE?

Answer : 30X

Question 4. Which of the following features are present in the newly launched Samsung Galaxy S20FE?

Answer : All of the above

Question 5. What is resolution of the selfie camera for Samsung Galaxy S20FE to take your selfies & Vlogs to a whole new level?

Answer : 32MP

Amazon Samsung Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M31s

Amazon Samsung Quiz Answers - Win Samsung Galaxy M31s & S20 FE

PLAY NOW

Question 1. sAMOLED Displays are known to offer punchier blacks and truer colors Vs IPS LCD panels as they have a much higher

Answer : Contrast Ratio

Question 2. sAMOLED displays can replicate a much wider range of colors as compared to IPS LCD panels due to their higher_______

Answer : Color Gamut

Question 3. As sAMOLED displays can control each individual pixel, resulting in reduced power consumption vis-à-vis IPS LCD Panels, this helps the battery to:

Answer : Last Longer

Question 4. sAMOLED Plus displays allow large battery phones to also be thin and easy to hold are they are upto 43% __________ and 28%_______________ vs IPS LCD Panels

Answer : Slimmer & Lighter

Question 5. sAMOLED panels are usually more expensive due to their superior technology. However, Samsung M Series offers Full HD+ sAMOLED display phones starting at __ price point.

Answer : 13999

Amazon Samsung Quiz Answers – Win Samsung Tab S6 Lite ( 5 June )

Question 1 : What is the screen size of the new Samsung Galaxy Tab S6 Lite?

Ans :- 10.4 Inches

Question 2 : Which accessory of Samsung Galaxy Tab S6 lite will help you take notes effortlessly?

Ans :- S Pen

Question 3 : The new Samsung Galaxy Tab S6 Lite comes with an in-box S Pen.

Ans :- True

Question 4 : The battery capacity of the Samsung Galaxy Tab S6 Lite is ______ mAh.

Ans :- 7040 mAH

Question 5 : What is the expandable storage capacity of the Samsung Galaxy Tab S6 Lite?

Ans :- 1 TB

Join Our Telegram Channel For Instant Loot Updates
(200+ Members)

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 4 October 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 30 October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Galaxy M31s (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Amazon Environment Day Quiz Answers

Indus Valley Quiz Answers

Amazon Amazfit Quiz Answers

Amazon Buisness Extra Savings Quiz Answers

COMMENTS

WORDPRESS: 0
error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)