Amazon Prime Day Quiz Answers (6 Quiz) – Win Rs. 1,00,000

Amazon Prime Day Quiz Answers (6 Quiz)  – Win Rs. 1,00,000

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Rs. 100000 | 1 Winners

Amazon Quiz 28 June 2020 Answers – Win Samsung M30s
[Prepaid] Thomson 50TM5090 124cm (50 Inch) Full HD LED TV (50TM5090 2019) For Rs. 18499
Amazon World Music Day Quiz Answers – Win Rs. 5000

(Total 6 Quiz) Amazon Prime Day Quiz with Prizes 1000, 10000, 25000, 50000, 100000. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Prime Day Quiz

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Prime Day Quiz
Duration of The Contest23 July from 12:01 a.m. (IST) to 06 August 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestRs. 100000
No. of Winners1

4th August Quiz Prime Day Quiz Answer And Win OnePlus Nord

Question 1. You can save up to Rs. _____ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer : 200

Question 2. When does Prime Day 2020 start?

Answer : 6th Aug, midnight

Question 3. Which of the following products is launching on Prime Day 2020?

Answer : Boat Headphones and Audio devices

Question 4. How much does a Prime member pay on a product delivery?

Answer : None, it’s FREE

Question 5. Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost

Answer : True

3rd August Quiz – Amazon Prime Day Quiz Rs.10,000 Answers

Question 1. Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?

Answer : Birds of Prey

Question 2. When is Prime Day 2020?

Answer : 6th- 7th Aug

Question 3. Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?

Answer : Ludo King

Question 4. Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?

Answer : iPhone 16

Question 5. Till what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?

Answer : August 4th

3rd August Quiz – Amazon Prime Day Quiz Rs.25,000 Answers

Question 1. How long will the Prime Day Sale last?

Answer : 2 Days , 6th and 7th August

Question 2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?

Answer : French Biriyani

Question 3. How many unique products can customers discover from small businesses ?

Answer : 4 crore +

Question 4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?

Answer : All of The Above

Question 5. How many songs do Prime members get free with their membership?

Answer : 60 million

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Asus Gaming Laptop

Question 1. Prime members enjoy which of these?

Answer : All of the above

Question 2. Prime members get FREE access to Prime Video.

Answer : TRUE

Question 3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?

Answer : Rs.999

Question 4. Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.

Answer : TRUE

Question 5. When does Prime Day 2020 start?

Answer : 6th Aug, 12 AM

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Rs. 100000 | 1 Winners

PLAY NOW

Question 1. When is Prime Day 2020 in India?

Answer : 6th- 7th Aug

Question 2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks

Answer : Over 300

Question 3. Only Prime members can avail Prime day offers.

Answer : True

Question 4. Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?

Answer : Vidya Balan

Question 5. Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?

Answer : All of the above

Another Quiz – Amazon Prime Day Win Rs. 50000

Question 1. How can you maximize Savings on Prime Day?

Answer : All of the above

Question 2. There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?

Answer : Dil Bechara

Question 3. You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer : True

Question 4. When is Prime Day 2020 in India?

Answer : 6th- 7th Aug

Question 5. Prime members can avail which of the following this Prime Day

Answer : All of the above

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of the Contest

1. This Contest will commence on 23 July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 06 August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.1,00,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Amazon Bournvita Quiz Answers

Oppo Headsets Quiz Answers

Amazon Boat Progear Quiz Answers

OnePlus Tv Quiz

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Microsoft Laptop Quiz Answers

Amazon World Chocolate Day Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Philips Shaver Quiz Answers

error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)