Amazon Pay With Alexa Quiz Answers – Win Rs. 10000 Paybalance

Amazon Pay With Alexa Quiz Answers – Win Rs. 10000 Paybalance

Amazon Pay With Alexa Quiz Answers – Win Rs. 10000 | 10 Winners

Amazon Quiz 27 June 2020 Answers – Win OnePlus TV
Amazon Quiz 20 April 2020 Answers – Win ₹50000
Amazon Bus Booking Quiz Answers

Amazon is back with another Quiz named Amazon Pay With Alexa Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Pay With Alexa Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Pay With Alexa Quiz
Duration of The Contest19 October from 12:01 a.m. (IST) to 10 November 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestRs. 10000 Paybalance
No. of Winners10

Amazon Pay With Alexa Quiz Answers – Win Rs. 10000 | 10 Winners

PLAY NOW

Q1: On The Amazon App, What Button Should You Tap To Speak To Alexa?

Answer 1: Tap On The Microphone (Mic) Icon In The Top-Right Section Of The App

Q2: How Can You Pay Your Mobile Bill On Amazon Using Alexa?

Answer 2: Just Ask Alexa! Tap On Mic Icon & Ask “Alexa, Pay My Mobile Bill”

Q3: Which Bills & Payments Can You Pay Using Alexa On Amazon?

Answer 3: All Of The Above

Q4: You Can Book Your LPG Gas Cylinder Using Alexa On Amazon Pay

Answer 4: True

Q5: What Are The Benefits Of Paying Bills Via Alexa?

Answer 5: All Of The Above

Amazon Pay Bills With Alexa Quiz Answers – Win Rs. 10000 ( 23 July )

Question 1. On the Amazon app, what button should you tap to speak to Alexa?

Answer : Tap on the microphone (mic) icon in the top-right section of the App

Question 2. How do you check your Amazon pay balance with Alexa?

Answer : Just ask is Alexa! Tap on microphone icon and ask

Question 3.  Which of these bills can be paid via Alexa?

Answer : All of above

Question 4. How do you ask Alexa to recharge your mobile?

Answer : Alexa, recharge my mobile

Question 5. What are benefits of paying bills via Alexa?

Answer : All of the above

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 16th July 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 9th August 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Latest from our Blog
Latest from our Blog