Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G | 3 Winners

Amazon Quiz 13 June 2020 Answers – Win Noise Shots Wireless Headphones
Amazon Veet Quiz Answers – Win Rs.10,000
Amazon World Music Day Quiz Answers – Win Rs. 5000

Amazon is back with another Quiz named Amazon OnePlus Nord Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon OnePlus Nord Quiz

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon OnePlus Nord Quiz
Duration of The Contest07 October from 12:01 a.m. (IST) to 30 October 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestOnePlus Nord 5G
No. of Winners3

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G| 3 Winners

Question 1. What is the name of the Android based OS developed by OnePlus?

Answer : OxygenOS

Question 2. OnePlus Nord 5G is powered by which processor?

Answer : Snapdragon 765G

Question 3. Is OnePlus Nord 5G ready?

Answer : Yes

Question 4. OnePlus comes integrated with which Google apps?

Answer : All of the above

Question 5. Which of these is a feature of OnePlus Nord 5G ?

Answer : All of the above

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G| 9 Winners (Previous)

PLAY NOW

Question 1. Up to which generation of mobile network can the OnePlus Nord support?

Answer : 5G

Question 2. Which processor powers OnePlus Nord?

Answer : Qualcomm Snapdragon 765G

Question 3. Which of these is true for Nord’s camera?

Answer : All of the above

Question 4. Nord comes with a super smooth __Hz AMOLED display. Fill in the blanks.

Answer : 90Hz

Question 5. What is the highest RAM configuration available for Nord?

Answer : 12GB

Question 6. What is the starting price of OnePlus Nord?

Answer : 24,999

Previous OnePlus Nord Quiz Answers

Question 1. Which generation mobile network does OnePlus Nord has?

Answer : 5G

Question 2. Which processor powerd Nord?

Answer : Qualcomm Snapdragon 765G

Question 3. What is the name of OnePlus Community?

Answer : Red Cable Club

Question 4. How many cameras does Nord have?

Answer : 6

Question 5. What does OIS stands for?

Answer : Optical Image Stabilization

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 23rd July 2020 from 05:00:01 p.m. (IST) to 07 August 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 9 (Nine) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning OnePlus Nord Smartphone each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Amazon Bournvita Quiz Answers

Oppo Headsets Quiz Answers

Amazon Boat Progear Quiz Answers

OnePlus Tv Quiz

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Microsoft Laptop Quiz Answers

Amazon World Chocolate Day Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Philips Shaver Quiz Answers

COMMENTS

WORDPRESS: 0
error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)