Amazon Great India Festival Quiz Answers – Win Rs. 1 Lakh

Amazon Great India Festival Quiz Answers – Win Rs. 1 Lakh

Amazon Great India Festival Quiz Answers – Win Rs. 50,000 Paybalnce | 4 Winners

Amazon Quiz 7 May 2020 Answers – Win Rs 10000
Amazon Riddles Ride Quiz – Answer & Win free ₹5000 Pay Balance
Amazon Philips Soundbar Quiz Answers – Win Dolby Atoms Soundbar

Amazon is back with another Quiz named Amazon Great India Festival Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Great India Festival Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Great India Festival Quiz
Duration of The Contest7 October from 00:01 a.m. (IST) to 16 October 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestRs. 50,000 Paybalance
No. of Winners4

Amazon Great India Festival Quiz Answers – Win Rs.50,000 | 4 Winners

8th October Quiz Answers :

Question 1. What is the additional cashback you will get on minimum purchase of ₹1,000 as your first order?

Answer : 5%

Question 2. Golden hour deals will be live from _PM to _AM only on the app.

Answer : 8PM to 12AM

Question 3. When does the Great Indian Festival Start?

Answer : 17th October

Question 4. When does the Great Indian Festival sale start for prime members?

Answer : 16th October

Question 5. You can get additional 10% discount on _ credit/debit card?

Answer : HDFC Bank

Amazon Great India Festival Quiz Answers – Win Rs. 1 Lakh | 2 Winner

PLAY NOW

Question 1 : Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during Amazon Great Indian Festival?

The Answer – HDFC Bank

Question 2 : How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?

Answer – All of the above

Question 3 : Amazon Fashion is offering ____ (fill the blank) days return policy during Amazon Great Indian Festival.

Answer – 30

Question 4 : What benefits will Amazon offer on large appliances & TVs during Amazon Great Indian Festival?

Answer – All of the above

Question 5 : Where can you get Golden Hour Deals during Amazon Great Indian Festival?

Answer – Only on the Amazon app

Amazon Great India Festival Quiz Answers - Win Rs. 1 Lakh

Details of The Contest

  1. This Contest will commence on 7th October 2020 from 12:00:00 A.m. (IST) to 16th October 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 4 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Pay Balance Worth Rs. 50,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

COMMENTS

WORDPRESS: 0
error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)