Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers

Amazon Google Play Recharge Code Answers – Win 100% back up to Rs.300 | 1000 Winners

Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers – Win OnePlus 8T 5G
Amazon Quiz 7 May 2020 Answers – Win Rs 10000
Amazon Honour Quiz Answers – Win Rs. 4000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Google Play Recharge Code Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Google Play Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Google Play Quiz
Duration of The Contest14 November from 12:01 a.m. (IST) to 13 December 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The Contest100% back up to Rs.300
No. of Winners1000

Amazon Google Play Recharge Code Answers – Win 100% back up to Rs.300 | 1000 Winners

PLAY NOW

Q1: What Can You Use Google Play Recharge Codes For?

Answer 1: All Of Above

Q2: What Is The Maximum Amount For Which You Can Purchase Google Play Recharge Codes On Amazon Pay?

Answer: INR 5000

Q3: How Do You Get Delivery Of Google Play Recharge Code From Amazon Pay?

Answer 3: All Of The Above

Q4: What Is The Estimated Delivery Time Of Google Play Recharge Code?

Answer 4: Delivery Is Instant

Q5: You Can Purchase Google Play Recharge Code Using UPI

Answer 5: YES

Amazon Google Play Quiz Answers (Previous)

Question 1: Google Play Recharge Code on Amazon Offers You to Purchase for any Amount Upto _

Answer 1: INR 5000

Question 2: Which Of These Activities Can You Do With A Google Play Recharge Code?

Answer 2: All Of These

Question 3: To Purchase A Google Play Recharge Code On Amazon, One Has To Go To Which Page?

Answer 3: Amazon Pay

Question 4: When Does The Google Play Balance Expire?

Answer 4: It Will Not Expire Until You Use

Question 5: After Paying For The Google Play Recharge Code, You Can Find Recharge Code On ‘Your Orders’ Page Of Amazon.

Answer 5: TRUE

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 14th November, 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 13th December, 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1000 (thousand) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning 100% back up to Rs.300 reward on Google Play when paid using via Amazon Pay UPI on min order value of Rs.100 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out