Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win OnePlus 8T

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win OnePlus 8T

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Rs.50,000 Paybalance | 2 Winners

Amazon Galaxy M31 Quiz Answer – Win Galaxy M31
Amazon Quiz 6 April 2020 Answers – Win ₹15000
Amazon Quiz 10 August 2020 Answers – Win Rs. 20000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Festive Riddles Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Festive Riddles Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Festive Riddles Quiz
Duration of The Contest14 November to 24 November 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestOnePlus 8T
No. of Winners1

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win OnePlus 8T

Q1: I come at the end of summer and winter and right in the middle of a party. What am I?

Ans. The letter R

Q2: I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?

Ans. The letter R

Q3: If you arrange these occasions in alphabetical order in English- which one comes last – Diwali, Durga Ashtami, Dussehra, Dhanteras?

Ans. Dussehra

Q4: Which of these glasses will get filled first?

Ans. 3

Q5: All the letters in the first name of this cricketer are also there in which of these occasions/ festivals?

Ans. Navratri

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win ₹75000

Question 1. For breakfast Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?

Answers 1 – 20 minutes

Question 2I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?

Answers 2 – The number 15

Question 3. A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?

Answers 3 – 1 hour

Question 4. Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?

Answers 4 – 87

Question 5. Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali

Answers 5 – Shahrukh

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Rs.15000 Pay Balance

Here Is The Festive Riddles Quiz Amazon Answers:

Q1: What Is The Day…

Answer 1: Yesterday

Q2: It Cracks, Stays For A Moment, And Then Vanishes Before Your Eyes. What Festive Item Is It?

Answer 2: Firecrackers

Q3: Brothers And Sisters I Have None, But That Man’s Father Is My Father’s Son. Who Is That Man?

Answer 3: My Son

Q4: A Ribbon Is 30 Inches Long. If You Cut It With A Pair Of Scissors Into 1 Inch Pieces, How Many Snips Would It Take?

Answer 4: 29

Q5: What Will Replace The Question Mark?

Answer 5: Option A

Amazon Boat Quiz Answers Win – Boat Nirvanaa ANC 1007

25000 Riddles Quiz Answers

Q1: A Blue House ..

Answer 1: Glass

Q2: A Grandfather, Two Fathers, And Two Sons Went To A Cinema Hall Together And Bought One Ticket Each. How Many Tickets Did They Buy In Total?

Answer 2: 3

Q3: Precious Stones In A Pack Of Cards. What?

Answer 3: Diamonds

Q4: I Am Where Yesterday Follows Today And Tomorrow Is In The Middle. What Am I?

Answer 4: A Dictionary

Q5: I Am Second In The First One, And At The End Of The Second One, Shown In The Visuals. What Am I?

Answer 5: The Letter I

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Rs.50,000 Paybalance | 2 Winners

PLAY NOW

Q1: Connect The Two Visuals To Get The Name Of An Actress

Answer 1: Dia Mirza

Q2: I Come At The Start Of Rocket And At The End Of Cracker, What Am I?

Answer 2: The Letter R

Q3: Diwali Is Not Complete Without Me, And I Am In Both Of What You See On Screen. What Am I?

Answer 3: Light

Q4: If You Take A Number Associated With The Festival Of Dussehra And Raise It To The Power Of 100, You Get The Origin Of What Company’s Name?

Answer 4: Google

Q5: If You Have It You Don’t Share It. If You Share It You Don’t Have It. What Is It?

Answer 5: A Secret

Amazon Festive Riddles Quiz Answers - Win OnePlus 8T

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 29 October 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 11 November 2020, 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 2 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 50,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

COMMENTS

WORDPRESS: 0
error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)