(New) Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Aquaguard Water Purifier

(New) Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Aquaguard Water Purifier

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers - Win Rs. 10000 | 10 Winners

Amazon Quiz 7 May 2020 Answers – Win Rs 10000
Amazon Quiz 19 July 2020 Answers – Win Samsung M30s
Amazon LG Monitor Quiz Answers – Win LG Monitor

Amazon is back with another Quiz named Amazon Eureka Forbes Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Eureka Forbes Quiz

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Eureka Forbes Quiz
Duration of The Contest24 July from 06:59:59 p.m. (IST) to 7 August 2020 11:59:00 p.m.
Prize of The ContestAquaguard Marvel Water Purifier
No. of Winners9

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Aquaguard Marvel Water Purifier | 9 Winners

PLAY NOW

Question 1. Which of these does the RO technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier remove?

Answer : All of the above

Question 2. The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) has an active ________ cartridge- a patented technology. Fill in the blanks

Answer : Copper

Question 3. The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) is suitable for which of these water sources?

Answer : All of the above

Question 4. At which of these places can the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier be installed?

Answer : Both on kitchen wall and table top

Question 5. The Advanced Mineral Guard Technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier help in retaining which nutrient in the water?

Answer : All of the above

(Previous) Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Rs. 10000 (4th July)

Question 1 : What is the name of the newly launched online exclusive water purifier?

Ans :- Aquaguard Marvel

Question 2 : What are the different water sources does this purifier support in providing healthy water? (Hint: sources are given in the video)

Ans :- All of the above

Question 3 : As per the video, what are the benefits of drinking copper enriched water?

Ans :- All of the above

Question 4 : In the video, how many stages of water purification does Aquaguard Marvel has?

Ans :- 7

Question 5 : Choose the feature that makes Aquaguard Marvel different from the rest of the Eureka Forbes water purifier range? (Hint: watch the video for the answer)

Ans :- Active Copper

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of The Contest

1. This Contest will commence on 24th July 2020 from 06:59:59 p.m. (IST) to 7 August 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 9 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Aquaguard Marvel Water Purifier (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

  1. Amazon World Yoga Day Quiz Answers
  2. World Music Day Quiz Answers
  3. Amazon Bournvita Quiz Answers
  4. Oppo Headsets Quiz Answers
  5. Amazon Boat Progear Quiz Answers
  6. OnePlus Tv Quiz
  7. Amazon Pay Balance Quiz Answers
  8. Microsoft Laptop Quiz Answers
  9. Amazon World Chocolate Day Quiz Answers
error

Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alerts 🔥 :)