Amazon Chocolate Day Quiz Answers – Win Rs. 50,000

Amazon is back with another quiz named Amazon Chocolate Day Quiz. We are delivering its correct answers. Play Amazon Chocolate Day Quiz Answers and Win Rs. 50,000

How To Play Amazon Chocolate Day Quiz?

  1. Download Amazon App from App Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Chocolate Day Quiz
Duration of The Contest7 July 2021 to 20 July 2021
Prize of The ContestRs. 50,000 Pay Balance
No. of Winners1

Amazon Chocolate Day Quiz Answers – Win Rs. 50,000 Pay Balance

PLAY NOW

Q1: When Is World Chocolate Day Celebrated?

Answer: 7th July

Q2: Where Does Cocoa Come From?

Answer: Theobroma Cacao Tree

Q3: About When Did People Begin To Consume Chocolate In Solid Form, As Opposed To Only In Liquid Form?

Answer: 1850s

Q4: Which European Country Was The First To Enjoy Chocolate?

Answer: Spain

Q5: Why Is White Chocolate White?

Answer: It Has No Cocoa Solids

JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL FOR INSTANT LOOT UPDATES

ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; and

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Details of The Chocolate Day Quiz

1. This Contest will commence on 7 July 2021 from 12:00:01 a.m. (IST) to 20 July 2021 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.50,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Prizes

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st July 2020.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

1. Amazon Spin the Wheel of Fortune and Win Prizes Every Sunday

2. Amazon Wednesdays Jackpot: Chance to win Rs 30,000 [Answer: ✅ 5]

3. Amazon Mivi Collar Flash Quiz Answers

4. Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers: Win ₹10,000

5. Amazon Pay Balance Quiz Answers: Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

6. Amazon Monsoon Edition Quiz Answers: Win ₹15,000 Pay Balance

7. Amazon Special Edition Jackpot [Answer: ✔️ 5 ]

8. Amazon Monsoon Edition Jackpot [Answer: ☑️ 5]

9. Amazon International Olympic Day Jackpot [Answer: ✅ 5]

10. Amazon Monsoon Edition Tap and Win [Answer: ✅ All of the Above]

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

2. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

3. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

4. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Click Here

5. Power Play With Champions Answers – Click Here

6. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

7. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

9. For Your Information Quiz Answers – Click Here

10. Flipkart Kaun Who did it answers – Click Here

11. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

12. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

13. Flipkart Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

14. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

15. Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers – Click Here

16. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

error: