Amazon Business Extra Savings Quiz Answer – Win Rs. 20,000

Amazon is back with another Quiz named Amazon Business Extra Savings Quiz. We are delivering its correct answers.

How To Play Amazon Business Extra Savings Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 4 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon Business Extra Savings Quiz
Duration of The Contest10 June 2021 to 30 June 2021
Prize of The ContestRs.20,000
No. of Winners5

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers: Win Rs. 20,000 | 5 Winners

PLAY NOW

Q1: With The Help Of Which License Schools, Colleges, Coaching Centers And NGO’s Can Register On Amazon Business?

Answer: Business PAN

Q2: Is It Possible To Pay Through Corporate Net Banking On Amazon Business?

Answer: Yes

Q3: Amazon Business Is Available In How Many Countries?

Answer: 9

Q4: Amazon Business Runs Business Value Days Every Month

Answer: TRUE

Q5: Which Feature Helps In Adding Multiple Users To Single Account On Amazon Business?

Answer: Multi-User Account

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Q1. Which are the key features of Amazon Business?

Answer 1: (D) All of the above

Q2. Business value Days is a ______ event.

Answer 2: (C) Monthly

Q3. What is the full form of Ltd.?

Answer 3: (B) Limited Company

Q4. Which tool will give you a detailed understanding of cost savings in your business account?

Answer 4: (C) Amazon Business Analytics

Q5. Amazon Business is present in which of these following countries.

Answer 5: (A) Germany

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Q1: You Can Add Multiple Users In Your Amazon Business Account

Answer 1: Yes

Q2: In Which Year Amazon Business Was Started?

Answer: 2017

Q3: Amazon Business Provides Prime Facilities?

Answer 3: Yes

Q4: How Many Digits Does GST Number Consists Of?

Answer: 15

Q5: What Is The Full Form Of MSME?

Answer 5: Micro Small And Medium Enterprise

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Question 1: What Are The Features Which Amazon Business Provides?

Answer 1: All Of The Above

Question 2: Does Amazon Business Provides Free Registration?

Answer 2: Yes

Question 3: Amazon Business Works On Which Business Model?

Answer 3: Business To Business

Question 4: What Is The Full Form Of GST?

Answer 4: Goods & Services Tax

Question 5: You Can Define Roles And Permissions To Manage Orders In Your Amazon Business Account To Increase Security.

Answer 5: Yes

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Question 1 : On how many products business customers get GST input tax benefit?

Answer – 15 Crore+

Question 2 : You can use Prime on your business account.

Answer – True

Question 3 : Which of the following benefits do Amazon Business customers get?

Answer –  All of these

Question 4 : You can save up to _________on your business purchases by claiming GST input tax credit

Answer – 28%

Question 5 : Amazon Business is also present in the US?

Answer – TRUE

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Q1. Amazon Business is present in how many countries?
Answer 1: 8

Q2. You can Save up to _____on your business purchases by claiming GST input tax credit
Answer 2: 28%

Q3. Amazon Business offers Business Exclusive Prices and Quantity Discounts to all its business customers.
Answer 3: YES

Q4. Amazon Business customers can avail the benefits of their Prime membership on their business account as well.
Answer 4: TRUE

Q5. You can add multiple users in your Amazon Business account.
Answer 5: TRUE

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Question 1. You can Save up to _________on your business purchases by claiming GST input tax credit

Answer – 28%

Question 2. Amazon business customers can access which of these features while making their business purchases?

Answer – All of These

Question 3. There is no minimum quantity for ordering on Amazon Business

Answer – True

Question 4. Every last week of the month, Amazon Business customers can avail exciting discounts & cashback across top categories during the _________. (Fill in the blank)

Answer – Business Value Days

Question 5. What documentation do you require to register a business on Amazon Business apart from a business account on Amazon.in/business or Amazonbiz.in ?

Answer – Any acceptable business license

Question 6. Amazon Business was first started in?

Answer – US

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers: 

This is Older Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Q1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST? 

Ans.- Goods and Service Tax. 

Q2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?

Ans.-  All of these.

Q3.   Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?

Ans.- Japan.

Q4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?

Ans.-True.

Q5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?

Ans.- It’s free of cost

DETAILS OF THE CONTEST

1. This Contest will commence on 26 September 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 19 October 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 6 (six) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 20,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Eligibility

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

MORE LIVE QUIZ ANSWERS ON AMAZON

Check Out

Leave a Comment

error: