Amazon Better India Quiz Answers – Win rs 10000

Amazon Better India Quiz Answers – Win rs 10000

How To Play

  1. Download Amazon App from App Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.

Amazon Better India Quiz Answers – Win rs 10000

1. A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?

Answer : Amazon Saheli. 

2. Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?

Answer : 7%.

3. In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shopping online. What are these stores called?

Answer : Amazon Easy. 

4. Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)

Answer : True. 

5. Which of these locations does Amazon deliver its products to?

Answer : All of the above. 

6. Amazon has a vision to make all Amazon shipments net zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?

Answer : Shipment Zero. 

7. Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?

Answer : Amazon Karigar. 

8. Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?

Answer : Mahila E-haat

GOODLUCK

DETAILS OF THE CONTEST

1. This Contest will commence on 26 January 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 01 January 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 8 (eight) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 10,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

More Live Quiz Answers ON Amazon Today

1. Amazon Spin the Wheel of Fortune and Win Prizes Every Sunday

2. Amazon Wednesdays Jackpot: Chance to win Rs 30,000 [Answer: ✅ 5]

error: