Amazon BenQ Screenbar Quiz Answers – Win BenQ Screenbar

Amazon BenQ Screenbar Quiz Quiz is live, We are delivering its correct answers. Amazon BenQ Screenbar Quiz Answers.

How To Play Amazon BenQ Screenbar Quiz?

  1. Download the App from the Play Store and Sign in.
  2. If you don’t have an account create one and sign in.
  3. There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  4. Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
Name of The ContestAmazon BenQ Screenbar Quiz
Duration of The Contest25 August 2021 to 8 September 2021
Prize of The Contest BenQ Screenbar
No. of Winners10

Amazon BenQ Screenbar Quiz Answers – Win BenQ Screenbar (10 Winners)

PLAY NOW

Q1: How Much Time Does An Average Person Spend Staring At A Screen?

Answer: 5.7 Hrs

Q2: Which Of The Following Are Effects Of Longer Screen-Time Duration?

Answer: All of the above

Q3: Which Of The Following Describes The New BenQ ScreenBar?

Answer: USB Powered Monitor Lamp With Brightness And Color-Temperature Control

Q4: Which Of The Following Features Differentiate The New BenQ ScreenBar From Traditional Desk Lamps?

Answer: All of the above

Q5: What Is The Ideal Lifespan Of The New BenQ ScreenBar?

Answer: 50000 Hrs


1. Amazon Samsung Galaxy M32 5G Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M32 5G

2. Amazon World Entrepreneurs Day Quiz Win ₹20,000 Amazon Pay Balance

3. Amazon Mi Band 6 Quiz Answers – Win Mi Watch Revolve Active

4. Amazon Mi Notebook Quiz Answers – Win Mi Notebook

5. Amazon Book Bazaar Quiz Answers – Win Rs.5,000

6. Amazon Pay Later Quiz Answers Win Rs.20,000

7. Amazon Emerging brand days Quiz Answers – Win Rs.10,000 

8. Amazon Kali Peeli Mini TV Quiz Answers – Win Rs. 25,000

9. Amazon Pay Broadband Quiz Answers

10. Amazon Redmi 10 Prime Quiz Answers – Win Redmi 10 Prime

Amazon BenQ Screenbar Quiz Answers

Details of The Amazon BenQ Screenbar Quiz

1. This Contest will commence on 14 April, 2021 from 12:00:00 a.m. (IST) to 2 May, 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 3 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. Samsung Galaxy M42 5G each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Also Check Out Following Quiz on Flipkart

1. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin – Click Here

2. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers : Win Exciting Prizes Like Gift Voucher or Supercoins – Click Here

3. Crime Stories Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – Click Here

5. Power Play With Champions Answers – Click Here

6. Flipkart Aage Kya Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

7. Flipkart Bid And Win Quiz Answers : Win Exciting Prizes – Click Here

8. Flipkart Kya Bolti Public Answers – Click Here

9. For Your Information Quiz Answers – Click Here

10. Flipkart Dating Aaj Kal Answers – Click Here

11. Bigg Buzz Challenge Answers – Click Here

12. Flipkart Ladies V/s Gentleman Answers – Click Here

13. Flipkart Beat The Genius Quiz Answers – Click Here

More Amazon Quiz

1. Amazon Chocolate Day Quiz Answer

2. Amazon Health & Hygiene Quiz Answer: Win ₹10,000

3. Amazon Mivi Collar Flash Quiz Answer

4. Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers: Win ₹10,000

5. Amazon Pay Balance Quiz Answer: Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

6. Amazon Monsoon Edition Quiz Answers: Win ₹15,000 Pay Balance

7. Amazon Boat Xtend Quiz Answers | Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

8. Funzone June Carnival Amazon Quiz Answer: Spin and Win, Jackpot, Guess Who, Answer and Win and More

9. Amazon Zandu Immunity Quiz Answer: Win ₹10,000 Pay Balance

10. Mi Watch Active Quiz answer: Win Mi Watch Revolve Active

11. Amazon Oneplus TV U1S Quiz Answer: Win Oneplus Nord CE 5G

12. Amazon Mobile Insider Quiz Answer- Win Apple iPhone 12

13. Amazon Oneplus Nord CE 5G Quiz Answers- Win Oneplus Smart TV

14. Amazon Pay Later Quiz Answer: win Rs.20,000 Amazon Pay Balance for 5 Winners

15. Amazon miniTV Quiz Answer: Win ₹25,000 by submitting Operation MBBS Quiz

16. Amazon World Music Day Quiz Answer: Win Rs.10,000

17. Amazon International Yoga Day Quiz Answer: Win Rs.25,000

18. Samsung Tablet Amazon Quiz Answer: Win ₹10,000

19. Amazon Fathers Day Quiz Answer: Win ₹20,000 Pay Balance

20. Amazon Business Extra Savings Quiz Answers: Win Rs.20,000 for 5 Winners (June Edition)

21. Amazon Credit Card Bill Quiz answer: Win Credit Card Bill Payment (25 Winners)

22. Amazon World Milk day Quiz Answer: Submit & Win ₹25,000

23. Amazon Harpic Flush and Forget Quiz Answer: Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Leave a Comment

error: